Buna!
Majoritatea sunt praf intr-adevar,dar sa nu uitam totusi ca mai sunt si barbati "descurcareti".
Unul care s-o invatat sa faca de mancare,sa-si calce hainele singur,sa faca curatenie, cumparaturi, de toate prin casa, nu-i nevoie sa astepte dupa femeie sa fie clar!
Cat despre altii, vai de steaua lor..nu se descurca sub nici o forma, daca nu ar fi femeia langa ei, i-ar" manca paduchii", vai si amar!
Te pup!
Cam da, sau doar da. Daca femeia e harnica, adica de casa, nu stiu cum se face ca doar in putine cazuri e si sotul asa, deci fara ea ar fi praf si pulbere totul; daca e pitzi care e doar cu cheltuitul, sigur arata foarte bine si sotul o tine mai mult pentru serviciile pe care le presteaza (un fel de prostitutie), asa ca pentru a nu se lipsi de ele, plateste bine, executa orice.
Uite cum văd eu lucrurile, dacă deja cineva e șef ceva nu merge bine în cuplu.
In cele mai multe cazuri da. insa barbatii nu stiu asta. adica mereu femeile tot timpul isi doresc cate ceva. fie papucii fie o excursie mai costisitoare... si cum crezi ca poate fii finatata. decat de sotul ei. insa numai ea stie trucurile:* scuze baietii dar chiar asa e!
MadaAwwr întreabă: