| Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ a întrebat:

Este adevarat ca Demi Lovato este emo? Am vazut niste poze cu venele taiate la o mana, era in negru mereu. Ce credeti?

6 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Eu nu cred ca e emo, ea pare mereu vesela.Cum a spus si lauraaa, pare opusul unui emo.

| Marcela a răspuns:

Nu nu este adevarat.
din cate stiu a jucat intru film { rolul unei fete emo}
ea este vesela mereu---emo este exact inversu lui demi (:

| SweetySandra135 a răspuns:

Nu cred ca e.Dar da a dat un interviu la ABC in america ca da si-a taiat venele si a inceput de la varsta de 11 ani ca ii era rusine de ea.Si ca ea a suferit de bulimie si anorexie dinainte sa isi taie venele si ca de asta nu se mai intoarce la disney ca ii e rusine de ce a facut.Ea rade si e vesela numai in fata camerelor dar in sufletul ei plange si e trista.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca a fos o inscenare si nu cred ca ar fi posibil asa ceva. este imposibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a taiat, ea incerca sa se omoare si a luat droguri de la 16 ani din mai multe cauze :
1.fostului prieten al ei, Joe Jonas, i-a frant inima.
2. tatal ei, Patrick Lovato si-a parasit familia de cand era Demi mica
3.cu tatal ei vitreg, Eddie, nu s-a inteles
4.la scoala era batjocorita, avea probleme de alimentatie, nu-si gasea prieteni decat foarte greu iar la scoala a renuntat
5.Demi a aflat cum Alex Welch, una dintre dansatoare, s-a dat la Joe dupa un concert, a flirtat cu el si se pare ca si-a petrecut si toate noaptea in camera sa de hotel

"Ea rade, dar sufletul ei sangereaza!"
"Pozeaza, face glume, zambeste, dar ochii ei sunt teribili de tristi! cand pune mana pe rochie, pentru a o prezenta mai bine fotografului, iese la iveala pe incheietura ei stanga cateva dungi insangerate : sunt rani proaspete pe care Demi si le-a facut tainduse pe ascuns.Infricosator: ranile sunt chiar langa vene..."
Acum, Demi face terapie intr-o clinica de boli nervoasa din Lemont.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pay eu asa cred:X