Nu se face foc fara fum... trebuie sa fim ma precauti nu pierdem nimic daca suntem mai atenti in viata de zi cu zi... adevarul este ca unii oameni s-au indobitocit de atata fuga dupa vant.
Buna. Nu, nu este nici o ambulanta . Sunt la Cartianu (chimie) si tot se spunea ca se plimba dimineata devreme si seara. Prostii...nu trebuie luat tot ce se aude in considerare. + ca se spunea ca au fost luate fete de la mine din liceu..nu a fost nimic. Asa ca stai calma, poti sa mergi libera pe strazi!
Da este in orasul meu...sunt inspaimantat o colega de-a mea a vazut capul prieteni sale taiat fara copr aseara la ora 2 in orasul Valeni Piatra Neamt
Stiu cum e colega mea cu mine ne-am vazut prietenul fara cap in fata scoli!
Si eu sunt din piattra neamt si fetele alea 2 erau prietene cu mine si cu colega mea am ramas mut vazandui capul si corpul transhat
Si eu sunt din PN si merg la scoala nr 2 si este adevarat colega mea si cu prietena ei au fost omorate si lasate fara organe! inca mi-a ramas imaginea tiparita in minte
Si eu am auzit de prostia asta si "cica" ar fi fost si la mine in oras anul trecut...
era mare isterie cu chestia asta. prima data cand am auzit eram pe terenu de fotbal si mi-au zis unii ba hai ca mai jucam un meci si plecam ca peste o ora se intuneca si ne este frica de ambulanta care fura organe. cand am auzit nu mai puteam de ras, dupa care mi-au zis niste prietenii ca cica e adevarat si ei au auzit. vreo luna a tinut chestia asta s-a auzit vreo cateva cazuri.seara sincer dupa ce se intuneca imi era frica si mie sa ies... dupa cateva lunii a inceput sa se auda ca a fost vrajeala nimic n-a fost adevarat... am inteles pana la urma ca treaba asta chiar ar fi adevarata dar in Germania si niste persoane care n-aveau ce face pe net au raspandit zvonu in versiunea romaneasca, iar cum e la noi din vorba in vorba fiecare mai infloreste.
fiecare crede ce vrea eu unu am crezut dar acum mi se pare o prostie dar totusi ciudat ca a reaparut pe net povestea...
Nu stiu sigur ce sa zic dar am auzit de la niste colege ca s-au intamplat astfel de cazuri si in oras la mine dar politia sau nu stiu mai cine nu o zis nimic de niciun cadavru fara organe..Acum nu stiu...E o faza:o fata a fost rugata de taica-su sa coboare sa ia o paine, si cand s-a intors, era aproape sa intre in bloc, langa ea erau doua fete care se plimbau si deodata au aparut doi tipi, le-au pus mana la gura si le-au tras intr-o masina iar tipa cu painea a vazut tot scenariu si nu a patit nimic.Nu prea stiu ce sa zic. Aveti grija totusi noaptea; nu or exista traficantii astia dar mia sunt si alti nebuni.Stiu ca povestea asta a fost de acum ceva ani dar se pare ca a revenit nu stiu cum.Succes pe mai departe! Peace!
Buna. Nici eu nu credeam si nici nu vreau sa cred pentru ca mi-e frica dar acum nu mai ies din casa fara cineva, pentru ca la mine in oras s-au furat vreo 3 fete si nu am crezut pana cand nu s-a furat azi (23.11.2012) o fetita de la gradinita care e langa scoala mea. eu nu vreau sa sperii pe nimeni doar vreau sa fii foarte atenta.
Https://www.facebook.com/......1475057187 poze facute aseara 24.09 2016. zona o cunosc este in spatele scolii unde invata fata mea.
LisaJulie întreabă: