anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca hazul unei glume depinde si de cel care o asculta?

Răspuns Câştigător
| gabitza_3022 a răspuns:

Daaa logiclaughing sunt multi nebuni care rad cand aud un banc sec, altii nu rad deloc, altii se prind dupa juma de ora despre ce era vb si dupa juma de ora radlaughing am intalnit toate specimenele de mai suslaughing si de simtul umorului depinde f mult, de starea care o are...si eu mai patesc din astealaughingsa fiu bine dispusa si s rad din orice sau s m prin dupa juma d ora is s rad atuncilaughing))hee heehehedevillaughing hai bafta cu glumelelaughing

6 răspunsuri:
| lora_9285 a răspuns:

Da! Depinde cat de bine dispus este cel care o asculta.

| Brotacelu a răspuns:

Da
Ex: "Bula avea un cal...si calu n-avea nimic impotriva" banc [sec] la care uni au ras de s-au prapadit si alti se uitau ca aia prosti la mine laughing rolling on the floor)

| Rizer a răspuns:

Poi normal daca cel care asculta are simtul umorului( si nu omorului ) normal ca gluma o sa fie mult mai frumoasa si mai placuta!

| christabell a răspuns:

Depinde de simtul umorului celor ce asculta si la ce tip de umor sunt receptivi.Personal imi place stand-up comedy, pot sa rad chiar si cu lacrimi.http://www.youtube.com/watch?v=JOsI7mgqMIQ

| isabell a răspuns:

Da, dar depinde si de cel care o spune ca daca nimeresti un mototol, atunci nu se mai numeste gluma, se numeste terorizare.