Buna,daca te-ai uitat aseara la ''In puii mei'', cred ca de acolo ti-a venit ideea cu intrebarea, daca nu...atunci nu mai conteaza. Oricum,si eu cred la fel,pe vremea lui Ceausescu toti primeau locuri de munca,nu erau oameni rai pe strada care sa-ti faca rau si puteai sa mergi linistit pe strada,si existau bomboane gustoase cip-cip(cand bunicul meu a cerut-o in casatorie pe bunica mea i-a dat cip-cip), si erau alte vremuri, nu ca acum cand la conducerea tarii sta Basescu care nu face nimic si lasa sa se duca tara de rapa.te pup.
Normal.
Mentalitatea Romaniei nu era pregatita pentru democratie.
Romanii trebuie tinuti in lanturi, biciuiti si tinuti la regim ca sa mearga la munca si sa nu fure.
Eu nu vreau sa imi imaginez Romania in urmatorii 20 de ani.
Desigur,foarte probabil o sa fie un razboi civil cat de curand si asta probabil o sa schimbe ceva,dar daca nu,o sa fie groaznic, probabil mai rau ca in africa, sau o sa se puna garduri electrice la granite sa nu mai iesim de acolo sa ne mancam si furam intre noi.
Normal ca NU! Cum dracului sa regreti un redus mintal care a fost seful unui sistem totalitar!?
Da de unde inca sunt fericiti ca nu mai au fabrici si importam totul chiar si chiloti si pioneze.De bucurie au pus jos si Electroputere Craiova a zis boc ca importa cite 5000 de cai sa lege de tren sa faca cit locomotiva cica sunt economici mai un brat de fin dar musai din australia. Merg tare astia din ziua de astazi nu ca primitivii de pe vremuri prosti aia au facut in 14 ani 65 Km retea de metrou acum in 22 au facut 3000 de metri de retea tari.Pe la tara inainte zburdau tractoarele acum ioc tractoare sar scintei din copitele telegarilor. inainte eram cu 10-15 ani in urma lor acum cu 160 deci boieri, inainte analfabeti doar handicapatii mintal si tiganii ursari si cu tingiri acum 16%, Nu il regreta nimeni pe Ceausescu ca am vazut un interviu cu el in franta pai vorbea el mai peltic dar batea la fund pe toti ca nu citea un rind si Romania era respectata atunci si romanii erau tari faceau lucruri trainice. Acum noi suntem cistigati noi cu serpii petrolul dat de pomana din Insula serpilor,
Stropdeploaie întreabă:
LittleOne întreabă:
LittleOne întreabă:
FațăZâmbitoare întreabă: