Asta e nimic stai sa intalnesti pe cineva cu care sa vb pe chat sau etc....si dupa sa te intalnesti fata in fata sti ce zici...wtf asta nu e persoana cu care am vb eu pe chat sincer mi s-a intamplat
Nu cred că poate fi vorba de faptul că "au ca homepage dex-ul", pentru că aici au timp să-și aleagă bine cuvintele, pe când pe yahoo, totul este spontan.
Eu maine implinesc un an pe site-ul asta si niciodata nu mi s-a parut ca cineva vorbeste in termeni prea complicati..Acum depinde si de gradul de cunostinte acumulate la limba romana.Din pacate acest grad este foarte scazut pe TPU..Sofisme si paralogisme exista intr-adevar in multe raspunsuri de pe acest site. poate unele prea mari si poate chia de neinteles..Aceasta mai poate fi o cauza.
Pai na, iti dai seama...atunci cand iti vine inspiratia la o intrebare, iti vine sa folosesti si cuvinte "sophiesticate"
Nu neaparat. Nu exclud ca ar exista si persoane de felul acesta, insa totul tine de limbajul persoanei respective si de cunostintele pe care le-a acumulat. Pur si simplu te obisnuiesti sa vorbesti intr-un fel care poate parea putin mai neobisnuit pentru unii, mai ales daca obisnuiesti sa citesti mult si alte activitati de felul acesta. Unii, intr-adevar, se pot "chinui" sa vorbeasca asa doar pentru a impresiona, ceea ce este penibil.