| Irina2021 a întrebat:

Este adevarat ca prostituatele sufera de sifilis? o fosta colega de-a mea a ajuns prostituata si ma gandeam daca o fi bolnava... inainte era cea mai buna prietena a mea dar de cand a ajuns in halul asta nu am mai vorbit cu ea.

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Nu intotdeauna e valabila asta, daca au folosit prezervative sa zicem ca sunt ferite de cele mai dezastruase boli, dar riscul e la orice pas, de aceea a fi prostituata implica multe!

| florin193 a răspuns:

Nu toate prostituatele sunt bolnave, depinde de fiecare cum are grija de sanatatea eiwinking ca asa o prostituata poate sa fie sanatoasa si sapractice meseria de cativa ani si una prosta se poate imbolnavi in 3 luni

| negru30 a răspuns:

Doamne - doar atat a capatat - sa-i dea bice ca poate le ia pe toate si scapa si tara de ele

| Alexandru0007 a răspuns:

Sifilisul este o boala cu transmitere sexuala. daca s-au protejat nu au. vorbeste cu ea in continuare, nu e un motiv sa o tii departe faptul ca face asta.e alegerea ei

| Alex a răspuns:

Daca face sex protejat si nu se rupe prezervativul, nu ia boli. Daca face neprotejat si daca se rupe prezervativul, posibil sa ia boli.