Nu. Pur si simplu seamana, aman2 fiind frumoase. Ma bucur ca ai intrebat, si eu credeam asta inainte
Nu, nu sunt surori, desi seamana foarte bine.Shakira Isabel Mebarak Ripoll(numele real al shakirei) este nascuta in columbia, iar beyonce knowls(numele real al lui beyonce) s-a nascut in hudson.Seamana,e adevarat dar nu sunt surori.
Clar NU.de ce:
1.Numele intreg al shakirei este Mebarak Ripoll Shakira Isabel iar al lui Beyoncé e Beyonsé Giselle Knowles.
2.Shakira s-a nascut in Barranquilla, Columbia iar Beyoncé in Houston, Texas, SUA
3.nu seamana, deloc!
4.parintii lui Beyoncé sunt Matthew Knowles si Tina Beyincé iar ai Shakirei sunt Nydia del Carmen Ripoll Torrado şi William Mebarak Chadid.
Fundita?
Cine mi-a dat mie stupid ar trebui sa vada ce intrebare s-a pus.raspunsul a fost in consecinta.
Nici eu nu credeam ca sunt surori, dar am auzit de la cineva si vroiam sa-mi confirmati.Nu v-am cerut numele lor, sau sa va bateti joc.Asta s-o faceti in alta parte...
Daca ar fi fost surori am fi aflat de mai mult timp, dar adeavrul e ca sunt amandoua frumoase dar nu sunt surori