| RAY a întrebat:

Este adevarat ca tarile unde femeile au drepturi sunt mai bogate, culte decat tarile in care misogismul masculin este la putere?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Tarile astea dezvoltate au cultivat notiunea de drept, nu numai pentru femei, ei cred in demnitatea omului, au emancipat toate categoriile oprimate, din care sigur ca cea mai numeroasa categorie sunt femeile.

43 răspunsuri:
| minrest a răspuns (pentru RAY):

Nu cred; oameni sunt si ele; dar trebuie sa fie egale; este o chestiune de demnitate umana.

| Emazio a răspuns:

Pai avand o economie in care ambele sexe lucreaza clar genereaza mai mult capital. Nu tine de drepturi ci de productivitatea indivizilor din ea, poti sa ai o tara educata si tehnologizata unde le impui restrictii la ambele sexe aka China (tara condusa de barbati). Drepturile nu sunt necesare bogatiei unei tari. Emiratele si Arabia Saudita Qatar si Kuweit fiind alte exemple.

| Emazio a răspuns (pentru RAY):

Cum este UK condusa de o femeie cand camera lorzilor si a comunelor sunt pline de barbati?

| Emazio a răspuns (pentru RAY):

Nu, doar ca suntem atrasi de curente morale diferite ca si sexe, femeile sunt mai mult cu ajutorarea saracilor si minoritatilor, barbatii cu a comunitatii in care traiesc focusandu-se pe majoritate in special din ce am observat. Barbatii sunt mai conservatori si protectori iar femeile mai predispuse sa ajute strainii (Germania imigrantii), insa pana la urma barbatii au abrogat sclavia si dat drepturi femeilor.

| OrdanKarris a răspuns:

Stii ca nu sunt mare amator al relatiilor, dar cand vad intrebarea asta nu pot sa zic decat ca este motivul pentru care eu am relatie iar tu nu. Nu e o mare realizare relatia si cum spuneam, nu sunt cel mai mare fan, dar eu misoginul sunt in relatie. Nu prea stiu despre tine, dar la cum pui problema, tind sa cred ca, NU.

Tarile civilizate si prospere nu au ajuns civilizate si prospere cu femei la varf. Femeile au ajuns la varf din cauza ca exista prosperitate si civilizatie. Iti garantez in momentul in care acele tari se duc pe plua, femeile alea isi dau instant demisia si trec imediat la cratita. In momente de criza tot din partea unui barbat vor fi asteptarile cele mai mari, sa reglementeze problema. Partea misto e ca barbatii s-ar putea sa nu mai sara in sus la datorie Masculinosfera s-a cam saturat sa curete mizeriile feministe. Om trai si om vedea happy

| RAY explică (pentru OrdanKarris):

E o intrebare nu o afirmatie, eu doar observ raspunsurile voastre atat, nu am preconcepti

| RAY explică (pentru Emazio):

Nu stiam

| Delcatty a răspuns:

Cred ca tu creezi niste legaturi unde ele nu exista. Daca o tara este puternica, este datorita sistemului de conducere, deciziilor economice si educatiei, nu are treaba politicile bazate pe gen. Ca nici Emiratele Arabe Unite nu-s tocmai sarace, dar nici un exemplu pentru libertatea femeilor.

| RAY explică (pentru Delcatty):

Bogate ca au petrol in rest ce produc nimic

| Bogdan70001 a răspuns:

Nu,este doar o prostie gandita de tine

| RAY explică (pentru Bogdan70001):

Asta nu e un argument

| minrest a răspuns (pentru Drimmero):

Argumentul tau este ''sunt sigur'', aici comiti sofismul numit ''argumentul parerii proprii'', cu alte cuvinte consideri ca parerea ta in sine constituie un argument, datele geografice elemntare te contrazic, compara PIB-ul Rusiei pe cap de locuitor, cu cel din Cehia si Polonia, apoi mai compara-l si cu cel din Franta si Germania, iar apoi mai tine cont si de faptul ca e distribuit extrem de inegal. Iar banii lor vin din exportul de petrol, nu din dezvoltare economica. Ce condeaza ca traiesc bine vreo patru milioane de arabi din golf, cand numai Egiptul are 85 de milioane de locuitori, marea majoritate foarte saraci? Nu mai vorbesc de Algeria, Sudan, Maroc. Iar tarisoarele alea traiesc din exportul de petrol; asa se explica societatea lor inapoiata, nu au o economie moderna asa ca pot fi oricat de inapoiati.

| Delcatty a răspuns (pentru RAY):

Asa-i, dar vezi? Cauza nu este tratamentul prost al femeilor, ci slaba productivitate. Cu alte cuvinte, corelatia nu implica, musai, cauzalitate.