Nu stim nimic.Nimic nu e sigur.Numai Dumnezeu stie cat vom trai.Important e sa ne traim viata! De ce sa ne facem griji ca vom muri in 2012? Daca ne stresam, putem schimba cu ceva situatia?
Important e sa ne distram si sa ne bucuram din plin de viata!
Gandeste-te la proiecte de viitor si lasa moartea in pace, vine si vremea sa te gandesti la ea gand vei imbatranii.
Sincer, nu! Cand Dumnezeu o sa doreasca sa murim atunci o sa fie, dar de 2012 cineva o alcatuit aceasta poveste, ca sa sperie lumea.
DA! si daca m'as lua dupa aceasta prostie de povestioara inventata m'as lasa de scoala, pentru ca sunt in clasa a 10'a si pana la bac mor. Terminati cu naivitatile astea. Apocalipsa este facuta sa fie mereu actuala!
Eu nu cred aceasta prostie adica de unde stiu ei ca murim in 2012? daca cineva va spune ca peste 17 ore murim voi chiar o sa credeti asta? logic nu pentru ca nu aveam de unde sa stim cand vom muri, deci stati calmi, numai Dumnezeu decide cand murim asa ca nu va mai faceti griji si plus ca 2012 e doar un film facut pe calculator nu e real, e inventat de americani, si nu va mai ganditi la asa ceva si traitiva viata, toti avem o viata inainte! pup:X:*
Am uitat sa zic ceva, sunt tot eu piticu de 13 ani din baia mare si daca va tot ganditi la 2012 si la moartea noastra atunci ce rost mai are sa ne gandimn la planuri de viitor... lua fel de bine pot sa renunt la cls a VII-a pentru ca oricum mor si nu-mi mai folosesc cunostintele...vati gandit la asta si oricum eu zic(nu ca asi avea experienta de viata sau asa ceva)sa va faceti intai un viitor si cand vedeti ca e asigurat si bine infipt atunci sa va ganditi la moarte.
Nimeni nu stie cand vom muri.si atunci cand va veni vreamea toti vor muri nu va mai ramane nimeni.2012.nu imi doresc sa se intample si chiar nu cred ca vom muri in 2012 sunt doar premonitii.se zice ca omamenii se vor sinucide pentru ca le e fricaa
eu spun ca attunci cand va vrea dumnezeu se va intampla. dar traiesteti viata ca nimeni nu-ti va putea da inapoi anii de copilarie
LisaJulie întreabă: