Toate sucurile, deci inclusiv Coca-Cola, au un numar foarte mare de glucide care maresc glicemia (nivelul de zahar din sange) si-ti imbolnavesc nu numai ficatul, ci si pancreasul si rinichii.
Asa ca te sfatuiesc sa bei ceai sau apa plata.
Nu stiu daca la toti dar @tirajul meu@ era 10 litri pe saptamana. Eram super in forma mi-am dat seama de probleme abia cand am fost internat in spital si nu am mai consumat. A eu consumam Pepsi (tot aia)
Nu e chiar tot aia, am auzit ca pepsi nu este nociv precum cola
Si eu beau zilnic, pur si simplu nu pot sa renunt la ea , dar nu este sanatoasa deloc
Da parca este ca drogurile, devii dependent, adica de fiecare data imi zic : ''hai ca numai beau'' dar nu pot sa ma abtin si beau in continuare foarte mult
Exact, dar cum zicea si @DoarImpreuna, sa nu ne trezim dupa ca avem probleme.
Sa fiu sincera, acum o saptamana am ajuns in spital din cauza acestui drog(pentru ca da, este un drog). Toti dependentii de cola citesc ce efecte nocive are asupra organismului, dar nu se lasa(probabil pentru ca nu avem totusi incredere). Ideea e ca o sa ajungi sa-ti dai seama de efectele lui asupra organismului tau in momentul in care o sa te trezesti pe patul de spital!
Si eu am baut, am ajuns chiar la 5l pe zi. Eram in stare sa beau fara sa mananc nimic toata ziua, credeam ca nu are niciun efect asupra mea. Credeam.