| expander91 a întrebat:

Este adevarat ce se spune despre Coca-Cola, ca distruge ficatul etc.? Adica eu beau cola de 12-13 ani si am ajuns sa beau o sticla intr-o zi si nu am nimic, nu sufar de obezitate, nu are efect la fel ca cel de la cafea, pur si simplu a devenit un obicei chiar placere pentru mine sa am in fiecare zi o sticla de 2L de Cola in frigider.

10 răspunsuri:
| GregHouse a răspuns:

Toate sucurile, deci inclusiv Coca-Cola, au un numar foarte mare de glucide care maresc glicemia (nivelul de zahar din sange) si-ti imbolnavesc nu numai ficatul, ci si pancreasul si rinichii.
Asa ca te sfatuiesc sa bei ceai sau apa plata.

| DoarImpreuna a răspuns:

Nu stiu daca la toti dar @tirajul meu@ era 10 litri pe saptamana. Eram super in forma mi-am dat seama de probleme abia cand am fost internat in spital si nu am mai consumat. A eu consumam Pepsi (tot aia)

| expander91 explică (pentru DoarImpreuna):

Nu e chiar tot aia, am auzit ca pepsi nu este nociv precum cola

| ℓαυяα a răspuns:

Si eu beau zilnic, pur si simplu nu pot sa renunt la ea happy, dar nu este sanatoasa deloc straight face

| expander91 explică (pentru ℓαυяα):

Da parca este ca drogurile, devii dependent, adica de fiecare data imi zic : ''hai ca numai beau'' dar nu pot sa ma abtin si beau in continuare foarte mult

| ℓαυяα a răspuns (pentru expander91):

Exact, dar cum zicea si @DoarImpreuna, sa nu ne trezim dupa ca avem probleme.

| 21ndstillachild a răspuns:

Nu,cica ar impiedica asimilarea calciului si vitaminelor in oase

Răspuns utilizator avertizat
| Biankka a răspuns:

Sa fiu sincera, acum o saptamana am ajuns in spital din cauza acestui drog(pentru ca da, este un drog). Toti dependentii de cola citesc ce efecte nocive are asupra organismului, dar nu se lasa(probabil pentru ca nu avem totusi incredere). Ideea e ca o sa ajungi sa-ti dai seama de efectele lui asupra organismului tau in momentul in care o sa te trezesti pe patul de spital!
Si eu am baut, am ajuns chiar la 5l pe zi. Eram in stare sa beau fara sa mananc nimic toata ziua, credeam ca nu are niciun efect asupra mea. Credeam.