Întrebare recomandată | AleDia a întrebat:

Este bine ca oamenii sa aiba idoli(actori, cantareti etc.)? De ce?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E bine sa admiri pe cienva pentru ca prin prisma experientei de viata a acelei persoane stii ce a facut pentru a ajunge acolo. Ce greseli a facut, ce regrete are dar si ce sacrificii a facut.
Singurul moment in care e bine sa te compari cu cineva este atunci cand te compari cu cineva care iti impartaseste calitatile cu singura diferenta ca are mai multa experienta.
Nu e bine sa admiri pe cineva doar prin prisma faptului ca obtine mereu ce isi doreste sau e mai sigur pe sine.
O persoana demna de a fi admirata este cea care e transparenta in legatura cu trecutul ei si se duce singur catre tineri cu dorinta de a-i ajuta sa inteleaga ce e bine si ce nu e bine sa faca.
Important este sa fie constructiv. Sa nu vrei sa fii cine nu esti si nu poti fi.

| Furculingură a răspuns:

E bine pâna într-un anumit punct.
E bine să ai un idol, în sensul în care să zicem că este cântăreţul tău preferat şi îi ştii toate piesele şi i le fredonezi mereu... dar să te îmbraci, să te comporţi şi să acţionezi ca respectivul, nu. Mie îmi place originalitatea, propria personalitate, nu că dacă respectivului nu îi plac morcovii şi este timid în faţa pisicilor şi eu trebuie să urăsc morcovii şi să mă ruşinez când o pisică se uită la mine.

| єχcєєℓ a răspuns:

De ce nu? O persoană pe care o admiri pentru vocea lui, talentul lui sau pur și simplu îți place și vrei să fi ca persoana respectivă.
batting eyelashes
Eu zic că e bine.

| Snowfall a răspuns:

Depinde, este bine sa existe o persoana pe care sa o admiri si care sa te inspire atata timp cat are o influenta pozitiva asupra ta si exagerezi.

| Prietenoasa a răspuns:

Da e bine si eu am Connect-r. Pentru ca vrei sa fi ca ea.

| AlisPretty a răspuns:

E bine sa ai idolideoarece multi dintre noi incercam sa fim ca ei si unii din noi si reusim sa ajungem intr-o postura buna

| maychanges a răspuns:

Cred ca oricine are o persoana pe care o admira chiar daca spune ca nu este bine sa ai idoli.