Stiam ca iti macina ficatul... mai mult de atat habar n'aveam, sincer, femeile stiu mai bine
Dragul meu
price medicament are contraindicatii... daca insa vrei sa faci sex ori unde, ori cand fara prezervativ cu riscuri minime alta sansa nu ai
Metoda calendarului poate da rateuri numai in cazul femeilor cu ovulatie dubla, un ovul se formeaza, altul moare... ovulatie permanenta, in restul cazurilor, rateurile pot sa apara numai din cauza celor care gresesc numararea...chiar si cele cu dereglari de ciclu menstrual nu pot avea rateuri. Aceasta metoda este valabila pentru cei care suporta mai putin prezervativul, etc.
Recomandarile mele nu sunt decat pareri, pe care unii, daca vor, le pot lua in seama...
Metoda calendarului poate da rateuri numai in cazul femeilor cu ovulatie dubla, un ovul se formeaza, altul moare.....ovulatie permanenta, in restul cazurilor, rateurile pot sa apara numai din cauza celor care gresesc numararea.....chiar si cele cu dereglari de ciclu menstrual nu pot avea rateuri. Aceasta metoda este valabila pentru cei care suporta mai putin prezervativul, etc.
Recomandarile mele nu sant decat pareri, pe care unii, daca vor, le pot lua in seama.....
De acord cu tine in ceea ce priveste efectele secundare ale anticonceptionalelor, dar te rog nu mai recomanda fetelor sau femeilor sa foloseasca metoda calendarului. Stii foarte bine ca da rateuri, in special in cazul ciclurilor neregulate (cum e cazul la fetele adolescente care mishuna pe aici). Iar fetele astea sunt atat de stresate incat se apuca si iau pilula de a doua zi ca pe bomboane si ce-au rezolvat? au bagat dintr-o data hormoni in ele cat vreo 2-3 folii de anticonceptionale. Deci vezi sa nu faci mai mult rau decat bine cu sfaturile tale.
Singura metoda de protectie aproape sigura, dupa contraceptionale, este PREZERVATIVUL. Folositi-l, pentru a nu avea probleme si nici griji.