anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este bine sa mergi la discoteca de la varsta de 14 ani?
eu merg cu sora mea. e bine? ea are aproape 18.kissmersi

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca esti prea tanara. Cred ca fumul, zgomotul, noptile pierdute iti vor imbatrani prematur chipul, mintea si corpul. In plus, la 14 ani ar trebui sa inveti cat mai mult, fiindca e o varsta la care retii usor si mi se pare monstruos ca pierzi timp pretios la discoteca, in loc sa castigi aceste ore care nu se vor mai intoarce niciodata.

| dorin_9571 a răspuns:

Poy sincer sa fiu prima data eu am fost la 9 anibig grin, eram mort at, j nu prea ma lasau parinti, acum nu prea ma mai incanta nu am mai fost de 1 anbig grin:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca e aiurea....asteapta si tu varsta de 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiu cum de te primeste in discoteca la 14 ani...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Helouu eu am 14 ani si am fost la discoteca. Si te lasa la intrare( ce minte.) (Eu nu stiu cum de te primeste in discoteca la 14 ani...) x-(. Si in plus am stat pana la 4. Si ce e rau in asta ca doar dansezi si bei un sus si atat

| klodi a răspuns:

Intrebarea aceasta ar fi trebuit sa o pui parintilor tai pentru ca doar ei pot decide ce e bun pentru tine la aceasta varsta.Parerea mea insa este daca discoteca se limiteaza la dans, la un suc si mai devreme acasa nu cred ca e ceva rau insa sa stii ca te pasc tot felul de pericole pe care inca nu le realizezi. Droguri, violenta si tot ce vrei ...Eu cred ca mai ai timp destul sa te distrezi, profita de copilarie si de adolescenta ca din proprie experienta iti spun...aceste vremuri nu o sa se intorca niciodata.