| butt3rfly16 a întrebat:

Este bine sa te combini cu un coleg de cls?
Singurul dezavantaj pe care il gasesc la o astfel de relati este ca dupa ce se termina totul in majoritatea cazurilor nu mai raman prieteni cei doi si asta nu e binestraight face sau ma insel?

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Nu este nici bine nici rau sa faci acest lucru. Daca atractia este reciproca, nu conteaza cine este persoana. Doar ca, in acest caz sa te astepti sa iti pui mai multe intrebari decat de obicei, despre modul in care relatia se va termina. El este foarte, foarte aproape. Cat despre dezavantajul de care te temi, acesta nu este valabil numai in acest caz particular, ci in toate relatiile, indiferent din ce colt de lume ar fi partenerii. Eu cred cu tarie ca poate exista o prietenie adevarata si sincera, pur platonica, intre un baiat si o fata. In momentul in care insa se ajunge voit, sau dintr-o greseala la o relatie sexuala intre cei doi, nu mai poate fi vorba de prietenie. Ei devin amanti, dar prieteni nu mai pot fi. Implicit ai tendinta de a-i arata o alta fata a sufletului tau, de a-l cuceri permanent, de a-l mentine langa tine, chiar cu mici tertipuri, ceea ce inseamna ca nu mai poti fi tu insuti, asa cum o faci cand stai de vorba cu un prieten. Daca, din nefericire, aceasta relatie se sfarseste, cei doi nu vor putea redeveni ceea ce au fost, adica prieteni. Dintr-o relatie rupta in doua, raman intotdeauna doua epave, care nu se mai pot sprijini una pe cealalta. De aceea, inainte de a face acest pas, gandeste-te foarte bine daca vei avea puterea sa suporti consecintele. Mult succes!

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Nu este bine deloc.pentru ca mai intervine un coleg, colega care sa va puna gand rau, in al 2 lea rand daca voi sunteti la scoala impreuna, dupa scoala mai iesiti si afara si va plimbati si petreceti ceva mai mult timp daca nu aveti ceva relatie in spate o sa va plictisiti.plus ca o sa va vada profii impreuna si o sa inceapa sa faca misto. daca nu stii o lectie gata face misto ca din cauza lu... nu stii lectia sau tot felul de panarame din astea...nu stiu eu mai bine as prefera sa stau singur decat o colegawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Combinatii? Afaceri?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica e bine sa lasi loc de buna ziua, ca uiteasa dupa ce te casatoresti mai cade cate ceva, nu? pai daca tot ramai prietena cu toti de la 12 ani si pana te mariti, pe la 20-22, o sa ai o gramada de treaba cand motanul nu e acasa.doar no sa te plictisesti, nu?