7 la mate era precum baieramul la mine, atat ma bucuram daca luam note d-astea la matematica! Este o nota destul de mare, dar depinde care iti este pretentia!
Ce aveti voi fratilor cu matematica nu stiu . Ce materie preferata aveai?
Romana, Geografia, Istoria, nici batut in cap nu imi placea matematica si nici fizica, chiar daca erau interesante uneori, pur si simplu nu prea ma omoram cu ele, luam note cat sa nu raman corigent, nu aveam pretentii, d-aia si liceu de filologie!
Nu mi-a placut niciodata Geografia. Fizica mi-a placut pana in a 10, dupa aia a inceput sa bage mult si prost (stil romanesc ) si imi era scarba. Pana in a 8 imi amintesc ca imi bateam capul la materii ca mate, info si fizica sa iau 10 ca sa ma ridice cei de la muzica si desen ca eram caput acolo .
Eu cum sunt cu fotbalul, stiam geografie pe paine fara sa invat, ma orientam imediat pe harta cand era vorba de capitale/orase/tari, etc. Inca din generala am prins scarba pe matematica, am avut o profesoara handicapata si mi-am bagat cu totul picioarele in ea de materie, m-a scarbit total!
Eu pana in a 10 am avut doar profesoare de treaba si frumoase ( de mate ) asa ca avem spor la invatat . CHiar si dupa, a venit un barbat. Cel mai de treaba om / profesor care l-am intalnit in viata mea.
Bine ca am diriginte, dar e de matematica si e foarte de treaba. Si mie imi place geografie putin pe acolo, dar nu chiar asa de mult. Si eu ma orientez dupa harta, dar daca ma intreaba de industrii sau de zone turistice m-ai distrus
E si asta o chestie, sa te motiveze profesorii in ale invatatului/
Daca stiai fotbal, dadeai stadioane celebre de afara, cel mai bine asa, decat sa ma complic cu palatele x si y, bwuahahaha
Si eu invat la geografie SPECIAL ca profesoara este tanara si frumoasa.
Si eu ma joc fotbal cu colegii Fetele nu ma baga in seama la ora de sport, ele stau sia sculta numa` Nane, un ublangiu, si eu stau cu Adi si cu colegii la fotbal, cel mai tare lucru, sa umplu terenu de fotbal cu seminte ))))))))
Viitoare jucatoare la Arsenal te vad! )))))) Este bine si asta, nu prea vezi fete sa se atinga de mingea de fotbal, parca le mananca! Oricum, fotbalul e sport de barbati/
Imi amintesti de aia din a 9. Aveam pe atunci o profesoara de 32 de ani dar foarte frumoasa femeia. Ma amuzau multi ca erau caput la alte materii dar la mate ( materia cea mai nenocorocita pentru multi ) invatau mai toti. Nebunii naibi . Totusi le-a luat o luna sa isi aduca aminte sa scrie si ei atunci cand scria profa la tabla .
Misogin nenorocit cum poti spune asa ceva. Te crucifica astia, ai grija
Mi-am zis doar parerea, mi-am dat drept exemplu fetele din clasa mea, eu pe vremea aia eram mare microbist, i-am zapacit la cap cand era vreun meci memorabil, si mai toate imi spuneau cum pot sa urmaresc un sport in care alearga 22 de oameni dupa o minge si le raspundeam cu aceeasi unitate masura :'' Voi alergati dupa farduri, de ce n-as face-o pentru fotbal''. N-au ce sa-mi faca, probabil o sa-mi povesteasca cate una ca tine cu nu stiu cine!
BA MA ENERVEZI ACUM! Le e frica unora sa se atinga de minge, vai! -.- De parca mie nu-mi era asa cand eram mica...
Nu vreau cearta. Pwp
Stai fara grija, nu-mi caut dispute cu nimeni, eu doar ma apar, nu incep cu nimeni niciun razboi, mai ales cu o fata pe tema sportului, este ceva penibil!
Imi aduci aminte de matusa mea . Le spunea la toti sa manance de la 6 ca la 8 e meciul si nu vrea sa auda un zgomot in casa. Foarte haioasa / de treaba era femeia aia.
Ok, sefule, te adaug la prieteni si mai vorbim?
Super-tare matusa ta, microbista de microbista, asa arata omul normal/
Glumesc, fireste. N-ai mostenit nimic de la ea?
Cum vrei tu, barosanco, dar sa nu faci sa ma simt timid, ok? Da-i bataie!
OMG! Nu mi s-a mai zis barosanca de 3 ani
Era microbista inraita . Sa dea naiba sa nu dea gol la o faza importanta ca toata strada o auzea. Nu. Imi place sa joc dar nu sa ma uit. Cand eram si eu un ciumpalac de 15 ani tin minte ca ma uitam la toate meciurile posibile dar acum ma uit doar la cele care joaca Real Madrid.Si nici de la aia chiar toate.
Albitura de Romania, probabil stii de celebrul meci Real Madrid-Arsenal 0-1, pe Bernabeu, v-a executat Henry, cat de aproape am fost in acel an sa explodez de bucurie, dar Barcelona a fost supranumita hoata lumii de atunci, a furat la propriu si la figurat trofeul pe care scria Arsenal!
Nu stiu. Cum am zis nu ma uit prea mult. PE la sfarsitul lui 2015 am vazut mai multe meciuri dar in timp ma plictisesc. Anul asta daca am vazut 2. Nici macar ultimul meci nu l-am vazut, ala care au batut ei la penaltiuri parca.
A fost in 2006 meciul, cel mai bun meci facut de Arsenal de cand sunt fan declarat al lor! V-a urcat grav pe garduri in meciul ala. Da, a luat sambata seara UCL la penalty-uri/
La mate 7 e nota mare.Eu am luat 8 in teza.
La romana ai luat 5? Parca iti placea romana. Eu nu am la romana nota mai mica de 9.
Da, imi place romana, dar nu prea am avut chef sa invat, sincer, ne-a dat profesoara un model de teza FOARTE USOR, dar cica noua ne-a dat altfel de teza, cica USOARA, da` a fost grea...
Așa zic toti profii.
Dar trebuia sa inveti.
Frate, am incercat, dar parca dadea somnu in mine
Esti a 7-a, nu?
Mane, cred ca mori, sunt a 6-a )
Sunt mai mare
Serios? Ai mei s-au suparat atat de tare cand le-am zis ca am luat in teza de la romana 5... Si profesoara s-a suparat.
Da, dar cum pot sa fac ca sa-mi refac media? Mi-ar iesi 6-7, dar vreau 8 sau 9. :d
Pune mâna şi învaţă şi roag-o pe profa ta să te asculte, poate rezolvi ceva cu media la mate, la română resemnează-te, nici cu 3 de 10 nu-îţi iese 9.
Acum îţi iese 7, 70 (cu notele astea).
Şi e bunicel.
7,70 la ce? La romana? Ca la mate am multi de 6 si un 5... Stiu ca nu-i de ras, dar pe mine ma amuza, pentru ca la anul` o sa fiu mai buna.
Da, la română.
Dacă vrei îţi fac şi media de la mate.
Spune-mi ce note ai.
Mneh, stiu si eu sa fac. Bafta la toate cele bune.
Gata man, de maine ma bag pe invatat pentru medie mai mare.
Baftă şi ţie.
Nu lăsa pe mâine ce poţi face în clasa următoare .
). Dasr sincer acum... Parca la oral (nu va ganditi la prostii) sunt mai buna decat in scris. Vin raspunsurile mai repede, asa-i
E bine, dar trebuie sa inveti mai mult. Eu am luat 10 si la romana si la mate in teza.
RoOoZ întreabă: