Cum vrei tu, barosanco, dar sa nu faci sa ma simt timid, ok? Da-i bataie!
Era microbista inraita . Sa dea naiba sa nu dea gol la o faza importanta ca toata strada o auzea. Nu. Imi place sa joc dar nu sa ma uit. Cand eram si eu un ciumpalac de 15 ani tin minte ca ma uitam la toate meciurile posibile dar acum ma uit doar la cele care joaca Real Madrid.Si nici de la aia chiar toate.
Albitura de Romania, probabil stii de celebrul meci Real Madrid-Arsenal 0-1, pe Bernabeu, v-a executat Henry, cat de aproape am fost in acel an sa explodez de bucurie, dar Barcelona a fost supranumita hoata lumii de atunci, a furat la propriu si la figurat trofeul pe care scria Arsenal!
Nu stiu. Cum am zis nu ma uit prea mult. PE la sfarsitul lui 2015 am vazut mai multe meciuri dar in timp ma plictisesc. Anul asta daca am vazut 2. Nici macar ultimul meci nu l-am vazut, ala care au batut ei la penaltiuri parca.
A fost in 2006 meciul, cel mai bun meci facut de Arsenal de cand sunt fan declarat al lor! V-a urcat grav pe garduri in meciul ala. Da, a luat sambata seara UCL la penalty-uri/
Da, dar cum pot sa fac ca sa-mi refac media? Mi-ar iesi 6-7, dar vreau 8 sau 9. :d
Pune mâna şi învaţă şi roag-o pe profa ta să te asculte, poate rezolvi ceva cu media la mate, la română resemnează-te, nici cu 3 de 10 nu-îţi iese 9.
Acum îţi iese 7, 70 (cu notele astea).
Şi e bunicel.
7,70 la ce? La romana? Ca la mate am multi de 6 si un 5... Stiu ca nu-i de ras, dar pe mine ma amuza, pentru ca la anul` o sa fiu mai buna.
Da, la română.
Dacă vrei îţi fac şi media de la mate.
Spune-mi ce note ai.
Gata man, de maine ma bag pe invatat pentru medie mai mare.
Baftă şi ţie.
Nu lăsa pe mâine ce poţi face în clasa următoare .
). Dasr sincer acum... Parca la oral (nu va ganditi la prostii) sunt mai buna decat in scris. Vin raspunsurile mai repede, asa-i
E bine, dar trebuie sa inveti mai mult. Eu am luat 10 si la romana si la mate in teza.
RoOoZ întreabă: