anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este cel mai bine sa ii salutam pe parinti cu "saru'mana "?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
este adevarat ca este o forma de saluta ce emana mult respect..acum depinde si pe tonul care ii zici sarut mana mama!
O zi frumoasa sa aihappy

| Graphee a răspuns:

- Depinde de părinți, unii doresc a fi salutați cu "săru'mâna", alții nu. Eu zic că este foarte bine ca părinții să fie salutați așa.

| mona a răspuns:

Asa ar fi frumos

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, m ai ales mamei.

| Purgatoriu a răspuns:

Mie personal mi se pare ca aceasta expresie imbatraneste oamenii si evit sa o folosesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Bineinteles ca e foarte bine sa saluti asa.
Eu am invatat sa spun "Sarut mana!" de mica parintilor, bunicilor, tuturor. Cred ca este o forma de respect evidenta si, uneori, chiar de succes!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare isi saluta parintii asa cum s-a obisnuit. Eu nu ii salut asa si asta nu inseamna ca nu -i respect. Ii mai zic mamei 'sarut mana' in loc de 'multumesc', dar nu in loc de 'buna ziua' sau altceva.

| MiculFaraon a răspuns:

Eu pe mama o salut cu saru``mana si pe tata cu salut boss. laughing

| RoxKnkK a răspuns:

De ce e mai bine sa spui saru'picioru?

| mariutza21 a răspuns:

E foarte frumos sa-ti saluti parintii asa, dar depinde de fiecare cum s-a obisnuit. Mie mi se pare ca ii prea imbatranesc sau ca este prea rigid spunandu-le asa, dar cand o sa cresc mai mare sarut-mana ca o sa le zic deoarece vor imbatrani si mi se pare corect sa ai un anumit respect pentru cei in varsta.

| GNY a răspuns:

Părerea mea este ca depinde de vârsta părinților dar si de statutul pe care îl au. Depinde si felul in care au educat aceștia. Si la ce se așteaptă fiecare.

| JsttMimi a răspuns:

Bună.
Acest salut e cel mai bun salut pentru părinţi. Cu acest salut arăţi că ai respect în faţa lor!

O zi bună în continuare! :*