| Madayna a întrebat:

Este ceva ciudat ca, eu ca fata sa-mi placa sa ma dau cu parfum de barbat? Unele miros atat de bine... love struck

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu e nimic ciudat. Şi eu deseori prefer parfumurile masculine sau unisex. Îţi crează o stare anume şi o altfel de siguranţă de sine.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu este nimic ciudat, pot spune ca multe fete fac acest luicru.

| relian a răspuns:

E ceva normal.Toate femeile de exemplu prefera parfumul masculin de la Abercrombie &Fitch decit cele feminine.Cred ca este cel mai tare parfum ce l-am folosit vreodata.Chestia este ca nu persista.Ups na ca le fac reclama alora.

| ElenaSA a răspuns:

Daca te dai uneori cu astfel de parfum nu cred ca este o problema, daca daca il folosesti frecvent ma gandesc ca ar putea sa apara comentarii din partea altora.

| anonima0101 a răspuns:

E putin ciudat laughing. Dar cunosc sentimentul, unele parfumuri miros divin blushing

| Vlach a răspuns:

Nu,cred ca nu

| Me01 a răspuns:

Fiecare are Preferințele lui.

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Nu e nimic ciudat, de ce sa-ti pese ce cred altii? Trebuie sa fii tu insuti si daca parfumurile barbatesti te reprezinta, respect. Multe fete folosesc parfumuri barbatesti si sunt de acord cu tine, unele miros superb. :*

| Maximilian191 a răspuns:

Sincer si mie imi plac unele parfurmuri de femei dar nu ma dau cu ele, ciudat e sa le folosesti, nu sa iti placa. Cel putin asa cred eu

Întrebări similare