| Ecea a întrebat:

Este ceva rau in a fii rasist?
Eu cred ca toata lumea este rasista, desigur fiecare om in felul lui este rasist. M-am lovit de multi oameni care s-au uitat urat la mine pentru ca sunt oarecum rasist.
Ce este asa iesit din comun?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e bine sa fi rasist pentru ca nu toata lumea e (hot care fura sau omoara). Rau poti fi cu cine merita, pana nu cunosti bine o persoana nu ai de ce sa o judeci.

Apache
| Apache a răspuns:

Defineste ce inseamna rasist!
Daca esti rasist pentru ca o persoana are o anumita culoare a pielii.ca provine din nu stiu ce zona. atunci da,meriti sa fii judecat!
DAR daca esti rasist din pricina faptelor pe care le face o anumita populatie *si aici dau ex, tziganii *, cum ar fi : isi marita copii la 12 ani, ca sunt invatati de mici sa fure, ca fac tara de ras oriunde merg ...atunci nu, nu meriti sa fii judecat!
Mai ales ca daca stai sa o iei asa. cred ca 90 % din romani cel putin,sunt rasisti!
Acum, sunt rasist ca judec faptele unei anumite populatii? bine frate, sa fiu eu rasist dar baremi sa fiu mandru ca sunt roman!

| Kimmy22 a răspuns:

Ehh...stii gluma asta? Nu fi rasist, uraste-i pe toti! Ma gandesc ca ti se potriveste... tongue

| FloriDeMucigai a răspuns:

Sa moaraa toti rasistii

| anonim_4396 a răspuns (pentru FloriDeMucigai):

Sa mori tu, tigane.