Am ceva motive sa fiu trist, nu am iubita, mi-a murit cineva drag, dar si motive de bucurie ca am slabit si am invatat mai bine limba invatata, am cunoscut un bun prieten aici pe TPU pe mosoti
Mă bucur că există și motive de bucurie pentru tine, Ray.
Dacă e un pic mai gras, merge să îl mănânci cu sos Si-Chiu-An, cu miez de bambus.
Mai sunt trist de la depresie, degeaba vad aia si aia ca nu ajuta, daca e o tristete depresiva, daca e una trecatoare si normala poate trece.
Saracul caine... de ce fac oamenii astia asa ceva? Sa slabeasca caracterul tare al cainilor... dezolant.
Https://www.youtube.com/watch?v=eiDeXuxgHdk
Scuze, nu m-am putut abține. :)) =))
Melodia asta mi-a "încântat" nopțile proaste din ultimile săptămânii.:))
Sunt Adriann95.
Ai mai trimis vreun mesaj în afară de primele două pe care mi le-ai trimis? După ce mi-ai trimis cel de a-l doilea mesaj am mai trimis încă trei mesaje după aia, le-ai primit?
Chestia este că mi-e tare frică să nu-mi fi intrat cineva în telefon și să-mi șteargă mesajele pe care le primesc și să nu-ți fi trimis ceva tâmpenii și să crezi că sunt eu.
Am probleme cu un tip care tot îmi intra în telefon și face așa ceva. Ți-am mai dat odată acest răspuns la întrebarea mea pe care am postat-o, dar văd că nu apare răspunsul nicăieri așa că l-am pus aici.
Stai liniștit, este totul în regulă. Mai verifică inbox-ul.