| floflory a întrebat:

Este cineva pe aici reprezentat oriflame si care imi poate explica si mie cam despre ce e vorba?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,

da un mail la roxana.stefania@gmail.com

9 răspunsuri:
| craciunitza_7057 a răspuns:

Da, comanda minima este de 50 de lei pentru a beneficia de discountul de 23 la suta, daca ai comanda mai mica de 50 de lei platesti doar produsul fara discount si 1 leu taxa de transport. Coletele se iau de la sediile care se gasesc in fiecare oras, pe site gasesti orasul si adresa sediului. De asemea daca timp de mai multe campanii nu faci comanda, la urmatoarea comanda dupa acele luni pe factura iti va aprea o taxa de reactivare de 7 lei.cAvantajele mi se par mai mari la oriflame fata de avon pentru ca poti face comanda de 50 de lei ca sa beneficiezi de un discount mult mai mare 23 la suta fata de 15 la suta la avon, produsele mi se par calitativ mai bune si in afara de asta apar unele perioade in care doar tu ca reprezentant poti beneficia de anumite promotii la unele produse unele fiind destul de bune adica sunt reduse chiar si cu 90 la suta! asta doar pentru reprez si nu ai discount la ele si in functie de flier mai apar si alte conditii dar in general este mai bine la oriflame. Dezavantaje: multe produse nu mai sunt pe stoc si te trezesti ca acele produse lipsesc deoarece se termina stocul destul de repede, de asemenea coletul nu iti vine acasa ci trebuie sa te duci la sediu. pretul catalogului este de 2 lei. Sper ca aceste informatii te ajuta. Perioada maxima de creditare este de 2 saptamani altfel apar penalitatile te sfatuiesc sa platesti tot timpul la timp, si daca ai facut 2 comenzi si nu le-ai achitat nu poti trimite a3-a comanda.

| craciunitza_7057 a răspuns:

Revin cu modificari deoarece acum 2 zile s-a schimbat politica oriflame. Acum inscrierea este gratuita iar daca reprez nu face o comanda mai multe luni nu va mai plati taxa de reactivare de 7 lei

| ancaid a răspuns:

Contacteaza-ma pe id ancasimanu

Răspuns utilizator avertizat
| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca, caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu redecere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky, calalog curent, urmator jos in dreapta.Reducere ajunge pana la 40%, suna-ma pentru detalii.

| nico1988 a răspuns:

Hai sa vb pe mess. da add la nicol_oriflame@yahoo.com
Te pup

| oriflame4u a răspuns:

Http://oriflame4u.wgz.ro/menu/bun-venit Prinde sansa azi, maine poate fi tarziu! Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| mia22 a răspuns:

Da add pe mess ionella_og@yahoo.com si iti voi explica tot ce te intereseaza despre oriflame.