| Classiffied a întrebat:

Este ciudat sa asculți muzică la maxim pe telefon in public?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ciudat? E nesimțire crasa

| Furnicuta000 a răspuns:

Este ciudat dar nu intotdeauna e de blamat. De ex intr-o seara eram in statia de autobuz si o femeie statea mai departe, cam la vreo 50 ani, curata, ingrijita, un pic grasuta, abatuta, care asculta manele pe telefon (il tinea in mana si canta Florin Salam sau ceva de genul) si se auzea destul de tare. La inceput am judecat dar apoi m-am gandit ca poate femeia a avut o zi proasta sau se simte foarte rau si asta e singurul mod in care poate sa reziste pana acasa, prin care face fata si poate si-a uitat castile acasa. Toti avem nevoie de ceva care sa ne faca sa trecem peste anumite situatii.

| 1onur a răspuns:

Ciudat n-are cum să fie dacă asculți în câștig fără să deranjăm pe ceilalți.

Exista și riscul de a nu fi atenție câteodată, când ascultăm muzica la maxim în câștig ne atenția să spunem de ceva, și dacă nu suntem atenți ne putem răni sau deranjam pe ceilalți dacă ascultăm muzică la boxă portabilă în tren ca de exemplu eu am văzut Adolescenți cum avea la ei o boxă portabilă și ascultau la maxim în tren muzică.

Atâta timp cât asculți muzica în căștile tale pe telefon nu cred că ar avea cum săi deranjezeze pe ceilalți căci muzica doar tu, noi o vom auzi fără săi deranjăm pe ceilalți simplu.

| Koba12345 a răspuns:

Nu numa ca e ciudat si nesimtit dar poate fi caz de deranjarea linistii publice