Pentru a-ti face o fundita nu este foarte complicat! Iti trebuie putina indemanare in maini si exercitiu.
Daca vrei iti pot spune eu ce trebuie sa faci : Se selecteaza o carare laterala.Se tapeaza partea de top si din laterale cu un piepten des si lung.Parul se lasa tapat pe interior si se netezeste doar la suprafata. Apoi se duce tot parul in partea laterala si se prinde cu un elastic.Se aduce o suvite subtira din spatele cozii si se acopera elasticul.Se separa coada in doua parti si se tapeaza iar la final se aplica un spray fixativ usor.Se ia cate o parte si se finiseaza, apoi se formeaza o bucla care se prinde cu agrafe. Se opreste o suvitad in mijloc si se formeaza cea de-a doua bucla, care se prinde, de asemenea, cu agrafe la baza fundei.
Suvita ramasa, pe mijloc, se tapeaza de asemenea usor, se finiseaza la suprafata, si se trece prin partea de mijloc a celor doua bucle si se prinde cu o agrafa. Se ajusteaza coafura pana se obtine forma dorita. Si iata rezultatul : http://www.google.ro/......tp?/imgres Eu am incercat sa-ti spun dar nu exact ca in stilul lui Lady Gaga. Dar sper ca ti-am fost de folos! Bafta! Pa-Pa!