De ce au aparut 3 raspunsuri la "intrebarile mele", iar cand am dat click a aparut unul singur?
Pai in aer sunt mai multe gaze.Gazele de la esapament, de la hornurile oamenilor, oxigen co2 azot etc.Toate gazele astea au un indice de refractie diferit(ai invatat la fizica). Si cand bate vantul aceste "pungi" de gaze se sparg si se imprastie.Vara sunt vizibile deoarece este foarte cald, si aerul cald se ridica aerul rece coboara. Dar si iarna se poate intampla, doar pentru cei cu o vedere buna si cu rabdare.
Repet Este vb de o iluzie optica ca aceea cand privesti o sosea vara si ai impresi ca la o anumita distanta este uda.
N-a baut juniper, au baut programatorii TPU-ului, merge din 3 in 3 juniper, lasa ca se poate si mai rau, editarea nu merge, de postat posteaza numai ce vrea (nu sunt restrictionate de Raluca ) sunt erori de grogram, mesaje imi apar in mesagerie dar ele nu sunt sau sun t sub cele primite acum2 zile, ehehe surprize de sarbatori sa vedem ce ne mai pregatesc. Inchiderea site-ului pe timpul vacantei
andy14 întreabă:
Emanuela347 întreabă: