Cand in sfarsit iti vei gasi un sot si el va face sex cu alte femei nu iti vei mai pune intrebarea asta.
Daca sotia este bolnava de ceva care nu-i mai permite aceasta, si se doreste totusi mentinerea casatoriei respective, sau cazuri similare, nu!
Abstinenta nu e sanatoasa, mai ales ca fata de femeie, care nu trebuie sa elimine nimic, sistemul genital masculin trebuie mentinut in deplina stare de functionare, fiind efectiv un sistem hidraulic! - si pentru care, nu doar activitatea este necesara, ci si hidratarea corespunzatoare a organismului!
Hedonist: nu e imoral pentru ca moralitatea se defineste in functie de cantitatea de placere pe care o experienta mi-o ofera. Unde se infunda argumentatia hedonista e ca nimanui nu i-ar placea sa fie omorat pentru ca asa ii face placere cuiva si nimeni sa nu-i faca nimic tipului pentru ca doar a fost moral dpdv hedonist (adica a facut ce i-a placut)
Utilitar: moralitatea e ce e util pentru tine si pentru buna convietuire sociala. Stiu ca sunt tipe carora nu le place ca sotii lor sa se culce cu altele! facand sex cu barbatul alteia ai sanse sa distrugi relatia dintre ei. Daca ii furi cuiva banii parca e mai clar furtul, dar e la fel de urat si daca ii furi sotul. (acum nu ca sotul saracutzul e nevinovat: el e primul responsabil)
Scriptura: Cineva mai destept si impartial defineste ce e moral si imoral pentru toti:
Dumnezeu zice ca pentru binele femeii si al barbatului, fie casatoriti, fie necasatoriti sa lasam sexul pentru cadrul casatoriei. O fi stiind el ce stie!
Allinna acum totul este moral si permis. uraciunea pustiirii a ajuns in locul in care nu se cade sa sada.si ea conduce.curvia e la loc de cinste, dar preacurvia o intrece.homosexualitatea e la ea acasa, bautura drogurile si celelalte sunt chestii care nu se recunosc dar la petreceri sunt folosite oriunde, criminalitatea nu mai e un pericol cat timp nu ni se intampla noua personal, pedofilia... ce sa-i faci? sunt oameni si ei si daca nu-i copilul meu implicat pot spune ca nici nu exista. exploatarea oamenilor de catre patroni, bancheri, si politicieni, e permisa, asa ca preacurvia cu un barbat casatorit este o mica ...copilarie.dar costa foarte mult, allinna.foarte mult.nu merita.
anonim_4396 întreabă:
April întreabă: