| paramore a întrebat:

Este importaaaaaaaaaaant! ce cadou sa-i fac iubitului meu? ziua lui e pe 3mai, si ink nu am nici o idee si nici asa multi banisadva rog dati idei plsss[-o

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Dragutzo oc urea de piele costa de al 30 de euro in sus, depinde cati ani face si ce fel de personalityate are. eu intotdeauna am facut cadouri parfumuri, dar m-am documentat inainte.

6 răspunsuri:
| paramore explică:

sadeu sunt in italia de 3ani, nu imi dati preturi din ro ca habar nu am! dar ideea cu cureaua imi place, va multumesc la toti! mai ast ideihee hee

| HBK a răspuns:

Daca esti in pana de idei si nu gasesti nimic ce ar putea sa-i placa, opteaza pentru cea mai sigura solutie: o curea din piele. Cu siguranta ii va placea cadoul tau elegant si practic in acelasi timp. Un astfel de dar costa aproximativ 60 de lei.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Da-i ceva care sa-i aminteasca de voi.

| SweetPrinces a răspuns:

Un lantisor de argint sau un ghiul sau bratara eu asta i-am facut cadou un ghiul f dragut si i-a placut f mult happy

| queen_5367 a răspuns:

Un ursuletz de plus cu scrisul te iubesc...parerea mea e ca i-ar place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sai ei ce ii place lui cel mai mult depinde ziua iiubitului meu a fost pe 1 aprilie si i-am luat un catel chinezesc si un telefon de 12 milioane i-a placut ffff mult depinde poti sa folosesti ideia mea sau a altcuiva pa mult noroc la multi ani iubitului yau pa pa pa