Nu, nu este nici in regula si nici legal, fiind cosiderata pedofilie, iar pedeapsa este inchisoarea de pana la 10 ani.
Nu este în ne regulă.
Am o părere bună.
Răspunsul meu este sincer.
Fundița leagăți-o de.
Moral și legal, nu prea.
Practic, dacă fata e capul răutăților... Bagă.
Fiind un copil, nu e corect sa o corupi, adică să îi faci curte. Dar dacă nu ești primul, și dă semne că vrea, e destul de ok.
Vezi să nu te reclame ea sau părinții.
Ilegal și imoral, dar fenomenul se întâmplă de mult, peste tot.
Daca nu e primul atunci a mai fost corupta de un babalau, nu mai justificati pedofilia. Nu poate copila aia sa fie capul rautatilor pentru a la varsta aia nu stie ce vrea, deci capul rautatilor in situatie e barbatul care profita de o fetita.
Boss, e grav.
Oricat ti-a cazut cu tronc fata aia, las-o boss. Gaseste una care stie si are voie sa faca mai multe.
Mintea și corpul nu se dezvoltă în același timp. Eu aveam menstruație, sâni și eram destul de h0rny la 10 ani, asta nu înseamnă că eram pregătită pentru sex, relații etc.
Faptul că un lucru se întâmplă des, nu-l face acceptabil. Oamenii se înșeală des, asta nu înseamnă că înșelatul e ok.
Naivă sau nu, măcar are 18 ani, are cât de cât capacitatea să înțeleagă ce se petrece cu ea. Dar majoritatea nici la 20 de ani nu știu pe ce planetă sunt, ce naiba să faci cu o copilă în afară să profiți de ea?
Nu mai promovați bolnăvismele astea. Nu ai ca bărbat de 26 de ani ce să discuți cu una de 15. Efectiv trebuie să fii întârziat mintal sau șomer ca să ai ceva în comun cu ea.
Ce vor ele nu contează la asemenea vârste. Ești bărbat în toată firea, tu trebuie să știi mai bine și să fii matur și responsabil, nu să te lași condus de instincte ca un animal.
Cu bărbați ca voi, în câțiva ani legalizăm pedofilia. Că na, dacă vrea ea, ce contează că are 5 sau 15 ani.
Daca are peste 18 ani si e la fel de naiva/hornee, ce s-a schimbat? Nu mai e nici o problema daca se culca si cu unul de 50, nu?
Eu la 15 ani aveam cam aceleasi dorinte ca si acum, atat in materie de sex, cat si despre viitorul meu. Nu inteleg de ce femeile, care teoretic se maturizeaza mai repede, sunt atat de "coruptibile" pentru unii.
Bag seama, daca un baiat are 17 ani si se culca cu una de 16 mai protector, cu grija sa nu o doara, fata il mai si face de rusine apoi, ca nu a facut-o bine
Dar daca unul de 26 face poate acelasi lucru, gata... Veol, pedofilie, pulitia!
Dar nu despre aia vorbim, ci despre gagicile care cauta p la din clasa a 9-a.
Cand eram boboc de a 9-a aveam niste gagici in clasa care imi bagau mana in pantaloni in ora si ma chemau in boscheti in pauza. Cine era vinovat acolo?
Adica tu de la 15 la 26 de ani nu ai evoluat deloc si o spui ca pe o lauda.
Eu cred ca nu iti dai tu seama cat de mult te-ai schimbat in anii astia.
Discutia e despre adulti si adolescenti din ce am vazut.
Nu despre relatii intre adolescenti care sunt oricum cretine.
Da, nu am mai evoluat decat in experienta.
La 15 ani nu ma inecam cu saliva, si nici nu dadeam foc la casa din greseala. Aveam deja un rol in familie. De ce fetele ar fi neajutorate la varsta aia? Le merge mintea mai ok decat baietilor. Iar alea care sunt proaste, sunt si dupa 30. Pragul dat de lege e inexistent.
Nu e Ok. In primul rand pentru ca e minora si in al doilea rand diferența de varsta e prea mare.
Pe lângă aspectul moral care nu e deloc de neglijat, despre ce o sa vorbești cu o fata de 15 ani? Despre make up și Instagram?
O să vă certați din motive stupide, nu veți putea avea o bază solidă pe care sa construiți o relație pentru că sunteți în etape diferite ale vieții.
Nu, nu e normal asa ceva.
E un copil.
E diferenta de varsta, de conceptii, nu se poate.
Sex cu o minora. Legal nu, nu este. Si nici moral nu mi se pare ca ar fi corect.
In Romania e ok, daca nu-s membri ai familiei si nu are o pozitie de autoritate asupra ei (nu e in ingrijirea lui sau ceva de genul). Mare grija sa n-o pozeze goala pana e matura. Si sa se asigure ca nu are sub 15, atunci pot fi probleme.
Daca sunt atrasi unul de altul e super. Pana e matura ar fi bine sa aiba o relatie ok si cu parintii ei.
Si sa aiba grija cand calatoresc, in alte tari s-ar putea ca varsta la care o persoana poate sa-si dea consimtamantul sexual sa fie mai mare, cum in America.
Profunda discutia cu tine
Noapte buna!
Vomit.
Imi imaginez conversatiile voastre
- Cf
- Stau tu
- Si eu
- Cmz
- Nmk tu
- Nmc
Nu. Ori iti găsesti un baiat de varsta ta dar doar ca relație simplă, ori dacă nu iti place de nimeni, mai asteapta. Ai destul timp!
Nu e prea bine. Poti avea o relatie de prietenie atata timp cat nu faci acte sexuale. Nu te grabi! Aveti atata timp sa va petreceti viata impreuna in alt mod pana va veni vremea!
Pricope_Marius_1997 întreabă:
LILLYYY întreabă:
AleXandraDoll întreabă: