| kGeorge a întrebat:

Este in regula sa stai fara sa schimbi sticla de la telefon, chiar daca ai pete de presiune?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu fii calic - ori schimbi ecranul ori telefonul. Cum ar fi să te plimbi cu papucii rupți in talpă?

| kGeorge explică (pentru sierra1):

Nu sunt calic. Am telefonul asta de mai putin de un an. Si eu vreau sa mai tina inca 1 sau 2. Nu vreau sa risc ca la urmatoarea cazatura sa apara dungi colorate pe telefon sau sa se faca direct franjuri.
Mai bine investesc acum 50 de lei decat 1000 peste 3 luni.

| sierra1 a răspuns (pentru kGeorge):

Cu folie e nașpa! Ca telecomanda in husă (apropo, tu așa o ții?)

sfat dezinteresat: ia-ți o husă faină

| kGeorge explică (pentru sierra1):

Eu imi tin telecomanda in punga, nu stiam ca se zice husa

| sierra1 a răspuns (pentru kGeorge):

" kGeorge explică: Eu imi tin telecomanda in punga"

așa mă gândeam și eu

| vmorghulis a răspuns:

Este recomandat să înlocuiți sticla protectorului de ecran al telefonului dacă aveți pete de presiune, deoarece aceste pete pot indica faptul că sticla este deteriorată sau că a existat o presiune prea mare asupra ecranului. În timp, această presiune sau deteriorare ar putea cauza probleme mai mari cu telefonul, cum ar fi zgârieturi sau fisuri în ecran.

Pe lângă acest motiv, sticla protectorului de ecran poate proteja ecranul telefonului împotriva zgârieturilor și a altor daune cauzate de utilizarea zilnică a telefonului. Prin urmare, înlocuirea sticlei protectorului de ecran poate ajuta la menținerea ecranului telefonului într-o stare bună de funcționare și la prevenirea daunelor costisitoare în viitor.

În general, este recomandat să înlocuiți sticla protectorului de ecran o dată la câteva luni, în funcție de utilizarea telefonului și de condițiile în care este utilizat.