| careestefazafrate a întrebat:

Este mai bine să fii mort decât să trăiești o viață plină de mizerie?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare are propriul destin și propria cruce de dus. Totuși, nu aș prefera moartea in detrimentul suferinței. Totul se întâmplă cu un scop.

| pufulescu0o a răspuns:

Ce inseamna mizerie, viata plina de mizerie?

| aimullah123 a răspuns:

Salutare!
Nu, nu este mai bine sa fii mort in nici o situatie!
La ce te referi cand zici mizerie?

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu, nu este mai bine. Dacă aș fi într-o astfel de situație, aș rămâne complet rațional, deoarece nu am de unde știi când iese soarele pe strada mea. Acum depinde și ce vrei să exprimi tu prin "viață plină de mizerie".

| Hyperion7 a răspuns:

Nu,o viață de mizerie se poate îmbunătăți foarte mult daca chiar îți dorești! E o etapă a vieții prin care cred că majoritatea trecem macar din întâmplare! Totul tine de tine să îți îmbunătățești viața! Poate acum stai cu părinți toxici sau stai într-un mediu toxic, însă viață ți se poate îmbunătăți considerabil daca faci demersuri în acest sens.Nu mă refer sa aștepți schimbarea,ci tu trebuie sa fii schimbarea!
Până la urmă viața,fie ea și de mizerie are scopul său,nu cred nicicum că viața ar fi de fapt o întâmplare și că e un lucru rău să te naști,din contra!
Câți orfani au ajuns oameni de succes! Trebuie doar să îți dorești!
Nu punctul din care pleci este important,ci ăla in care ajungi!
Și încă ceva,faptul că te naști într-o familie toxica nu este vina ta,însă daca alegi sa devii toxic și un om de nimic,da! Atunci e vina ta! Cum există cazuri de moarte clinica in care pacienții declarați morți reînvie,asa și în acest caz! Viața poate fi luată de la capăt! trebuie doar sa crezi in puterile tale! Noi oamenii avem o voință de fier,însă ne este mai ușor să stăm și să ne plângem,de asta multi sunt invidioși și poartă ura pe cei ce reușesc in viața,că alții pot și ei nu!
Așa cum ziceam și mai sus,cazul cu orfanii! Ei cum reușesc să vadă partea plina a paharului și să reușească? Cum ei pot și alții nu? Poate tu ai părinți,însă ei nu au nici părinți și nici pe nimeni! Poate tu ai un acoperiș deasupra capului,ei poate nici pe ăla nu l-au avut!
Încearcă să-ti îmbunătățești modul de a privi lucrurile, încearcă să vezi dincolo de viața asta care pare un șir de lovituri,de singurătate, toxicitate și fii tu schimbarea! Doar prin tine lucrurile se pot schimba! Crede-ma,nu vorbesc sa tac,poate la asta se pricep alții mai bine,însă eu zic lucrurilor pe nume, indiferent!
Așa că nu e cazul sa te descurajezi și să te lași purtat de alții,preia frâiele și lupta cu viața asta care nu e roz, dar care merită trăită.Cum câștigarea unui joc îți aduce satisfacție, imaginează-ti că viața ta e acel joc și lupta pentru a câștiga! Moartea e pentru cei slabi, care prefera sa fie lași! Care prefera sa piardă jocul decât să încerce să urce, sa evolueze!

| Violleta2022 a răspuns:

Este bine sa-ti iti iei servici ca sa nu ajungi niciodata sa traiesti in mizerie ca este numaid ecizia ta daca vrei s atraiesti in puf sau in mizerie.
Fiecare doarme, cum isi asterne!
In mizerie ajung drogati, putorile, leprele, alcoolicii.

| MarianWLF a răspuns:

Intrebi la modul figurat?