Sa fii fata...pentru ca ea duce toata greutatea...
-la fata ii vine pe fiecare luna menstruatia...si incep durerile de burta si alea...pe cand baiatul nimic
-fetele au de suferit cand nasc si astea si mai trebuie sa stea si cu un plod in burta timp de 9 lunii...si plus ca majoritatea sunt pacalite si lasate balta si se descurca de una singura cu toate acele.pe cand baiatul... el decat o face cu ea.si isi asteapta urmasul.cum vor majoritatea baiat...ca fata nu.ca dc sa isi bata totii joc de munca lui. in fine
-fata inainte sa plece undeva le ia mult timp pana se fardeaza.pana se imbraca.isi face parul...baiatul insa o pereche de blugii un tricou. putin par ciufulit si ala este
-fetele care merg pe tocurii.si astea. e ceva frumos. dar ne alegem cu durerii mari.cand o sa le dam jos dupa ceva timp...insa baietii adidasii mai mereu.
-fetele care tin regim.sa nu se ingrase.si nu mananca orice.insa baiatul poate sa bage in el cat vrea.ca si gras.tot frumos ar fi vazut pe cand fata
am dat cateva exemple... si am argumentat
Da, plus ca ne pastram frumusetea si avem grija de parul lung, noi gatim, noi curatam peste tot, noi nastem (nu cred ca baietii ar vrea sa stie cum e... si nici eu), dar avem si avantaje, suntem mai flexibile decat baietii.
Desi sunt fata, cred ca e mai greu sa fi baiat. Trebuie sa iei initiativa intr-o relatie, trebuie sa arati ca ai incredere in persoana de langa tine, trebuie sa o iubesti, sa o respecti, sa fi atent cu ea. Nu cred ca e chiar simplu, mai ales ca baietilor nu prea le plac dulcegariile, iar fetelor da.
Asta e o copletare la intrebarea mea?
eu cred ca cel mai greu e sa fi prost, nu conteaza genul
Eu cred ca barbatilor le e mai greu, saracii cate trebuie sa ne suporte
nu mai putin de 1 data pe luna, cand ne agita hormoanele
Parerea mea: Este mult mai greu sa fii baiat. De ce?
In primul rand pentru ca esti baiat, in al doilea rand trebuie sa "pari" mereu " sigur pe tine" (asta pentru cei care vor). In plus trebuie sa suporte toate scenele fetelor (unele) de gelozie, sa raspunda la fiecare telefon spunand-ui: Da draga mea,"inca" te mai iubesc, sa fie mereu atent cu ea si sa nu o neglijeasca. El ar urma sa fie "capul" familiei dupa tata si sa aiba grija de toti fratiorii (in unele cazuri chiar si de mama ). Intotdeauna o fata asteapta de la un baiat mai mult (mai mult decat poate arata, da... ) de aceea fetele sunt obisnuite ca baietii sa preia initiativa si nu cred ca le este prea usor.
@simpaty: Regim poate tine si un baiat ca sa stii si tu. Gandeste-te la vedete.La actori. Cat trebuie sa se schimbe pentru un rol.
"si mai trebuie sa stea si cu un plod in burta timp de 9 lunii" - parca ai astepta salariul nu alta. Ai dreptate cand spui ca " si plus ca majoritatea sunt pacalite si lasate balta si se descurca de una singura cu toate acele." dar nu's multi baieti asa. Si cei care sunt, dupa parerea mea fie sunt needucati, nu gandesc. [ ex:nu poti cere responsabilitate unui tip de 17 ani, cu care "ai facut-o" fiindca ai vrut, asa ai avut chef. Daca nici nu e o relatie "de durata" si nu exista nici-un sentiment fii sigura ca nu ii va fi gandul la protectie... sunt si baieti care se gandesc la "toate" ]
Si... unui baiat ii este mai greu sa reziste tentatiilor. ( Cand dai de cate-o disperata )
Pa, pa
[ Blu3 GirL ]
Este foarte bine sa fii femeie din punctul meu de vedere. Toata lumea se asteapta de la barbati la ce e mai greu - sa aiba un serviciu bun, casa, masina, parintii se asteapta la ajutor mai mult de la baieti decat de la fete...Pe cand femeile nu au de facut decat un singur lucru cu adevarat greu care, unde mai pui ca vine si de la sine? Nasterea. Asta e motivul pentru care ma bucur ca sunt femeie si imi doresc, la randul meu o fetita.
EuTeIubescBa întreabă:
NegativPozitivGirl întreabă:
BlitzLikeXd întreabă:
MadaAwwr întreabă: