Cum nimic nu are nici un rost, scop ceea ce exprimam emotionale sunt lucruri care ne motiveaza si ne da încredere, ce fel de mandrie e buna sau rea e ceva relativ, inventat de umanitate
Cand faci ceva bine si te mandresti cu asta e o calitate, cand faci ceva nasol si te mandresti cu lucrul ala e clar un defect.
Defect. Din mai multe motive dar unul ar fi faptul ca te frustreaza.
Daca esti mandru si crezi ca ti se cuvin toate atunci o sa fii frustrat de fiecare data cand nu primesti ce vrei.
Heei
Depinde cum o interpretează fiecare
Dacă spun că mă mîndresc ca sunt un om de calitate și de succes într-o anumită privință și chiar așa e, ba mai mult o spun pe un ton adecvat și fără vreun fel de aroganță, atunci e ok
Dar dacă o fac într-un mod arogant si fara motiv la baza deja nu mai e ceva pzotiiv
Succes
Daca nu am avea mândrie, nu am mai însemna nimic. Vorbesc la sensul de, pride,-mandrie, orgoliu. Daca te referi la, lauda de sine, doar persoanele lipsite de noimă și educație o fac
"Daca te referi la, lauda de sine, doar persoanele lipsite de noimă și educație o fac"
Amuzant că spui asta:
https://www.tpu.ro/......nut-nimic/
Este un adevăr, nu o laudă. Daca tu spui că respiri, înseamnă că te lauzi?
Defect...pentru că este scris: Dumnezeu stă împotriva celor mândri, dar celor smeriți le dă har.
Tu ai alte explicații sau argumente pentru chestii decât Dumnezeu?
Am un Dumnezeu prea extraordinar ca să îmi țin gura.
Nu am vrut să sugerez că ar trebui să îți ții gura.
E un defect.
Pentru că e o raportare la ceilalți.
Orice raportare a ta la ceilalți e subiectivă. Ceea ce de obicei duce la o denaturare a propriei analize a realității.