anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este mica nota 8? Dar media 9?[sunt in clasa a-5-a]

5 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Nu, este intre, nici prea mare, nici prea mica, potrivita.

| CatGirl a răspuns:

8 si 9 sunt note bune. Dar ai grija pe viitor sa nu ai note mai mici decat acestea.Ramai constant.Bafta! Sarbatori fericite!

| laracroft a răspuns:

Buna, iti voi spune si eu "povestea" acestor note.
Daca ai un nivel ridicat nu mi se pare indicat sa iei nota 8.Parerea mea este ca aceasta nota nu ar trebui sa apara des.Eu am o mare dilema cu astfel de note, chiar si un 9 imi poate strica dispozitia; te asigur ca nu ai vrea sa fi prezenta la actiunile desfasurate de mine dupa luarea unei asemenea note.
In scoala primara am fost obisnuita ca fiind premianta, si nu ma las daca nu lupt pentru a lua o nota mare.Crede-ma,te va ajuta foarte mult cu intrarea la liceu.
In clasa a 5-a este acceptat un 9(daca ai un nivel ridicat)datorita ideii de a te acomoda cu profesorii, noii colegi, si atmosfera treceri de la scoala primara la clasa a 5-a.
Cat despre media 9 nu stiu ce pot sa spun.Am luat si eu la cateva materii media 9(in clasa a v-a), si am reusit sa produc o drama de nedescris, dar in semestrul al-||-lea m-am indreptat.
Daca esti silitoare si ai puterea de a lupta nu este nici o problema, te vei indrepta; insa daca preferi sa lasi garda jos, asta este!
Eu iti propun sa lupti mai mult pentru a lua note mari, incearca sa iti impui asta.Notele mari nu le iei pentru parinti, ci pentru tine! La inceputul scolii esti doar tu si un bagaj minuscul, pe parcursul acesteia bagajul se mareste impreuna cu cunostintele tale adunate in el.

Mult succes!

| Pitika_5185 a răspuns:

Pentru cls a5-a consider ca este destul de bine fata de alte persoane care au medii mai mici din cauza neiinvatatului sau a altor lucruri.Eu sunt in clasa a 8-a.In cls a5-a am terminat cu 9. 64, in a6-a 8. 90, iar in a 7-a cu 8.64.Nu iti zice nimeni sa fii urmatorul Einstein.Este bine sa inveti cat sa stii pentru cultura ta generala si pentru a-ti folosi in anii viitori desigur pentru ca toata materia de gimnaziu depinde de materia din cls a5-ahappy

| Klara a răspuns:

La liceu, daca luam un 8 era fericirea de pe lume... dar in gimnaziu am incercat sa imi scot medii cat mai mari... Ma rog, daca iei un 8, iti poate iesi media 10tongue