A trebuit sa stau sa ma gandesc ce anume nu-mi place,sa stii!
Asadar,nu-mi plac doua lucruri: ca strange pasta de dinti la mijloc si ca adoarme prea usor...
Povestea tubului cu pasta de dinti e foarte draguta,pentru ca de atatia ani incercam sa ne convingem unul pe celalalt,eu ca e mai ordonat sa inceapa de jos in sus,el ca e mai practic sa-l strangi la mijloc!
Pagubit si victima e numai tubul cu pasta de dinti,trece prin atat de dese si simpatice transformari,ca nu reusim sa-l terminam vreodata,cedeaza si se rupe singur!
In privinta somnului,aici nu e ca nu-mi place,e uimire impletita cu stupoare!
Nu am vazut in toata viata mea,om sa adoarma atat de usor, il invidiez si ma simt frustrata ca nu reusesc performanta asta, se pare ca nervii romanesti sunt influentati de aerul grecesc si invers!
Multumesc pentru intrebare, o sa-i si spun azi ca am reusit sa gasesc ce nu-mi place la el, sa vezi iar motiv de ras si tachinari!
Pacat ca nu-ti poate raspunda si el!
Îmi place tot, chiar și ceea ce poate n-ar trebui să-mi placă.
Calitățile poate iubi oricine, defectele - doar cei care iubesc.
Eu zic ca e bine asa cum sunt acum, nu ma astept la surprize neplacute niciodata si chiar daca ma mai simt rau cateodata parintii mei sunt acolo undeva.
Da, ai dreptate. Si eu ma iubesc mai mult decat pe oricine, ma admir zilnic in oglinda, sunt chiar obsedata de mine.
Ema, tu ti-ai dat seama ca-mi place absolut tot la mine, asa-i?
Ma bucur pentru tine. Atunci pupa-te!
Mie imi place mult de sotia mea! Chestia asta cu neplacutul este relativa pentru ca sunt perceptii diferite, idei diferite, mediile diferite din care venim..etc. Eu nu gasesc aproape niciodata buretul de vase la locul lui. De cate ori vreau sa le spal, trebuie sa scot vasele din ghiuveta si sa caut buretele. I-am spus de mai multe ori ca nu-mi place sa nu gasesc buretul la locul lui dar asta e....nu o sa ne omoram pentru asta...
PurityBecameBlasfemy întreabă: