anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca atunci cand petreci zi dupa zi cu o persoana sa apara si lucruri care nu va plac unul la altul. Ce anume nu va place la persoana iubita?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

A trebuit sa stau sa ma gandesc ce anume nu-mi place,sa stii!happy
Asadar,nu-mi plac doua lucruri: ca strange pasta de dinti la mijloc si ca adoarme prea usor...
Povestea tubului cu pasta de dinti e foarte draguta,pentru ca de atatia ani incercam sa ne convingem unul pe celalalt,eu ca e mai ordonat sa inceapa de jos in sus,el ca e mai practic sa-l strangi la mijloc!
Pagubit si victima e numai tubul cu pasta de dinti,trece prin atat de dese si simpatice transformari,ca nu reusim sa-l terminam vreodata,cedeaza si se rupe singur!laughing
In privinta somnului,aici nu e ca nu-mi place,e uimire impletita cu stupoare!
Nu am vazut in toata viata mea,om sa adoarma atat de usor, il invidiez si ma simt frustrata ca nu reusesc performanta asta, se pare ca nervii romanesti sunt influentati de aerul grecesc si invers!laughing
Multumesc pentru intrebare, o sa-i si spun azi ca am reusit sa gasesc ce nu-mi place la el, sa vezi iar motiv de ras si tachinari!
Pacat ca nu-ti poate raspunda si el!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Îmi place tot, chiar și ceea ce poate n-ar trebui să-mi placă.

Calitățile poate iubi oricine, defectele - doar cei care iubesc.

| mgtow a răspuns:

Eu zic ca e bine asa cum sunt acum, nu ma astept la surprize neplacute niciodata si chiar daca ma mai simt rau cateodata parintii mei sunt acolo undeva.

| MidnightLady a răspuns (pentru mgtow):

Da, ai dreptate.hee hee Si eu ma iubesc mai mult decat pe oricine, ma admir zilnic in oglinda, sunt chiar obsedata de mine.
Ema, tu ti-ai dat seama ca-mi place absolut tot la mine, asa-i?

| EmaS a răspuns (pentru MidnightLady):

Ma bucur pentru tine. Atunci pupa-te!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-mi face sex oral crying am zis ca o sa ma razbu pe el si o sa-i tai membru, ori la bal ori la spital! o viata are omul si o gaura-n fund

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu-mi plac multe chestii. De aia si frec menta pe TPU. Daca imi placea chiar tot, asa, cum le place lu' greece si NOname, nu mai avea rost sa stau pe TPU, nu?

| Leutzbv a răspuns:

Mie imi place mult de sotia mea! Chestia asta cu neplacutul este relativa pentru ca sunt perceptii diferite, idei diferite, mediile diferite din care venim..etc. Eu nu gasesc aproape niciodata buretul de vase la locul lui. De cate ori vreau sa le spal, trebuie sa scot vasele din ghiuveta si sa caut buretele. I-am spus de mai multe ori ca nu-mi place sa nu gasesc buretul la locul lui dar asta e....nu o sa ne omoram pentru asta...happy

Întrebări similare