Nu mi se pare ca au reactionat normal. Daca voiau sa se certe, puteau sa o faca in sala profesorala, nu in fata copiilor.
Profesoara a dorit sa incheie discutia dar diriginta clasei a insistat sa se certe cu ea pe coridorul de la cancelarie si apoi, in sala de clasa. Voia musai sa o faca pe profesoara sa creada ca a gresit fundamental la clasa cu eleva.
Profesoara trebuia sa plece si sa o lase sa vorbeasca singura.
N-avea cum fiindca era in clasa unde trebuie sa-si desfasoare ora.
Niste ţaţe.
Profesorii se cearta in cancelarie, nu in fata elevilor.
"O eleva s-a rastit la profesoara si a incercat sa o puna la punct pentru ca profesoara a ridicat vocea ca sa o faca sa taca. Eleva voia sa o incurce la exercitii si atunci profesoara a reactionat nervos.Profesoara are niste probleme de sanatate si nu intotdeauna e foarte calma dar in general, orele cu ea sunt linistite si frumoase, relaxante.In fine, eleva s-a infuriat si i-a aruncat in fata profesoarei "sa nu se mai poarte urat cu elevii!" si a amenintat-o ca se duce la director sa o reclame." - Nu stiu ce sa zic, n-am fost de fata, nu cunosc nici profesoara, nici eleva, insa daca as fi profesoara si ar ridica una tonul la mine cel mai probabil as aparea la stirile de la ora 5 si in reportaj ar aparea cuvinte precum "spital" si "stare grava".
Dar din cate stiu, in astfel de cazuri, profesorii nu stau la discutii.Raspunsuri scurte si atat.
Apari la Stiri si esti dat si afara din invatamant. Apoi, cauta loc de munca intr-un oras fara industrie daca poti.