Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cand se strica ceva electronic vreti sa reparati sau cumparati ceva nou?
Hopa? Nu mai este online. Tocmai Ea... floresdemayo. Mai este în viață? Sau? NU îi mai place TPU?
Salut! Am o întrebare dacă am un iphone x și vreau sa îi dau reset dar este blocat pot baga doar o singura data codul telefonul l- am primit dela sora mea și ea a uitat codul întrebarea mea este ...? (mai mult)
Salut, astazi am fost sa car niste lemne si m- am cam fortat Putin. Apoi ma durea spatele ( de vreo 1:30 ma tot doare)cand ma ridic cand ma asez in fund, cand stau asezat in fund si nu stau cocosat ma...? (mai mult)
Ce prăjituri va plac cel mai mult?
Știți un test IQ bun? Cu întrebări etc cum era pe play store ăla în limba română. Ma fundă
Imi apare pe monitor ''input not supported'' pana cand intra in Windows, si nu pot intra nici in Bios. Care e cauza? La TV functioneaza
Salut, am achiziționat un ps5 cu disc și mă întreb de ce durează 4 ore sa descarc GTA v? La alții durează doar 30, 40 minute ce se întâmplă? Am net de la Digi
Salut grup.am o camera de supraveghere montata și funcționează cu o baterie (acumulator)extern cumpărat, separat am cumpărat un panou solar mic pentru a îl lega la camera să îl alimentez vroind...? (mai mult)
Ce haine va plac cel mai mult sa purtați?
Ai ceva pe SUFLET? Daca ai putea sa lasi un gand, o marturisire, ceva ce te macina si nu ai curajul sa spui nimanui, ce ai scrie? imagineaza- ti ca sunt o cutie a secretelor care va disparea curand,...? (mai mult)
Buna ziua De ce românii au ajuns să fie așa de hoți? Sau lumea crede că eu daca fac atacuri de panica pe strada și tremur sunt nebun și de aia mă tot provoacă și încearcă să mă fure? O ...? (mai mult)
Ce bomboane va plac cel mai mult? Mie îmi plac cel mai mult bomboanele rafaelo
In ce măsură sunt de vina politicieni pentru viața noastră?
Cât de mult te temi de viitorul tau? Eu nu vad nici un viitor în Romania, decât a supraviețui de pe o zi pe alta, nu vad nimic pozitiv
Ce seriale va plac cel mai mult? De ce?
Cărțile de tarot reflecta realitatea/situația respectiva, reflecta ceea ce crezi tu pe moment sau nu reflecta absolut nimic și sunt doar niște minciuni? cunoașteți oameni cărora le- a fost ...? (mai mult)
De ce nu pot să mă mărit și eu ca Alina Ceușan, Theo Rose? Chiar nu se gândește nimeni la numele astea?
Cum se trage din vape? As vrea sa renunt la țigări si să-mi iau vape dar am auzit ca nu se trage că dintr-o țigară că poți avea probleme la plamani. Ți acel abur in gura?
Salut TPU! Sunt în anul 1 la Universitatea de Vest din Timișoara și intampin o serie de probleme la care nu am rezolvare. Așadar, este vorba de prezentele la orele de curs/seminarii. De la începutul...? (mai mult)
Hello! Are cineva idee cum il chema pe un tip care prin perioada 2006- 2010 avea clipuri pe Youtube, parodie cu un personaj Johnny care dansa si canta tot felul de tampenii? Tot ce stiu este ca intr- ...? (mai mult)
Bună seara, am rugămintea sa mi se răspundă la o antrenare.Am fost sa ma angajez la fan curier conducător auto, am dus actele totul e an regulă anca nu am anceput munca, antrenarea mea este; Dacă...? (mai mult)
Buna seara grup. Acum cateva zile am fost la tara la bunici si m- a rugat o vecina sa o ajut sa demonteze o usa si sa montez alta, mentionez ca usa era veche de prin 1990. Cand sa o schimb m- ia sarit...? (mai mult)
Vreau cineva să fie cu mine? Poftiți numărul meu.
Cineva din Timișoara sa ieșim? Sa ne înscriem la o sala de fitness?
De ce spun ăia de la televiziune "Breaking news"? Sunt astea cuvinte românești? De ce nu spun "Vești de ultimă oră" sau ceva de genu'?
Bună TPU! Ce pot să fac dacă nu mă mărit și am 25 de ani? Tipul din avion nu a avut bunăvoință în favoarea mea.
Bună ziua! Sunt instituții de cercetare în medicină în România?
Am o curiozitate, de ce oamenii îl cred atât de mult pe Călin Georgescu și îl doresc Președinte? În afara de discurs mieros și manipulare nu am văzut nimic concret din partea lui, în plus ...? (mai mult)
Buna Fraților, am o întrebare, exista totusi vreun magazin online in care sa pot comanda o mobila buna, dar sa nu includă, ca și material de tip, ..., Pal, Lemn Ars sau... știu și eu orice,...? (mai mult)
E gravă boala inflamatorie intestinala? O prietenă e suspectă și e foarte speriată, eu nu cred că e așa grav în sensul că nu e ca și cum ar fi cancer.
Complexul Muzeal de Științele Naturii "Răsvan Angheluță" din Galati mai este in renovare sau se poate intra in toate camerele?
Cum îți dai seama, când cineva te minte?
Bună TPU! Am 25 de ani și nu mă ia nimeni de nevastă. Repet absolut numeni nu e interesat deși am încercat și prin avion. Mă poate ajuta cineva?
Mai primește cineva foi în PDF pe telefon de la Academia.edu? Nu am accesat niciodată site-ul lor și nici nu știam de ei dar îmi apar intr-una de acest site deși nu l-am accesat!
Care sunt culorile voastre preferate? De ce?
Care sunt bautura și mâncarea voastre preferate?
Bună, Dacă Donald Trump are pretenții teritoriale poate fi considerat un dictator?
Bună ziua! La biofizică se dau probleme de calculat formule la teste și examene?
Exista anticobe?
Va salut, am o mare dilema deci este adevărat că în Koreea de Nord, Rusia, China se trăiește mai rău decât în Europa? Dar marea mea curiozitate este chiar a fost cineva acolo sau se vorbește...? (mai mult)
Mă simt foarte rău în ultima perioadă din cauza unei greșeli din trecut care mă apasă. Am avut încredere într- un băiat, crezând că mă iubește, și i- am trimis poze intime, fără să...? (mai mult)
Care sa fie numărul rezonabil de județe / regiuni pentru România în posibila reorganizare teritoriala.? Chiar credeți ca o reducere va micșora cheltuielile cu administrația? 22 județe sau 8 ...? (mai mult)
Bună seara! De ce chinezii ne îmbolnăvesc? De ce creează boli?
Bună! Rugăciunile ajuta? v-au ajutat sa clarificați niște situații peste care nu ați putut trece sau sa va lumineze mintea in privința cu cineva/ ceva?
Ce va place cel mai mult dintre: fizica chimie și matematica?
Bună TPU, Aș dori să mă ajutați și pe mine cu ceva. Prin 2022 am avut un telefon Samsung s9 și în telefon era aceea aplicație cu EMOJI AR și am folosit- o și am creat câteva imagini haioase. ...? (mai mult)
Ce cipsuri va plac foarte mult?
De ce nu erau banane și portocale pe vremea lui Ceaușescu și de ce se aduceau doar de Crăciun și doar foarte puține? De ce nu erau fructe exotice și nu se vindea ananas, papaya, guava, avocado,...? (mai mult)
Buna ziua cum schimb nr de tel din contul yahoo mail?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)