anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal sa nu fiu atras de aceasta lume si sa nu imi placa nicio activitate in general in afara de a dormi si de a sta in casa? Sufar si de un pic de lene dar simt ca nu am chef de nimic nu gasesc motive ca sã am chef de ceva. Si cine mai comenteaza aiurea, keep calm, imi permit sa fiu parazit si niciodatã nu as sclavagi pe 2000 de lei pe lunawinking

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Ideea e ca existenta precede esența,adică tu ca existenta dai sens existentei tale,ceea ce ai acum se numește apatie,indiferenta, nepăsare, lipsa motivației, ce da motivație omului? Oameni sunt leneși dar și toate vietățile, omul merge la lucru pentru banii,asta e scopul banii,banii cu care îți plătește cheltuile,în ro atât poți, ideea e sa vezi de o meserie, înveți o limba straina și pleci de aici, și eu am fost apatic mulți ani și acum, eu prefera sa stau în pat, sa mânc dulciuri sa nu ma îngraș, sa am iubita și sa am parte de sănătate și sa am parte de tehnologie noua, dar mereu motivația a venit în urma unor dezastre, nu ca omul a avut inițiativa

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Dacă mâine nu ai mai avea o locuință, banii de mâncare ce ai face? Ai munci pentru 2000 de lei îți garantez asta, doar asa ne maturizam

| AnonymousCadrar a răspuns (pentru RAY):

Corect, foarte bine spus. Scopul este banii dar macar sa fie in raport cu munca prestata si sa iti permiti o viața cat de cat decenta nu sa mergi la magazin si doar sa privesti ca tu nu iti permiti sa iei in anumit produs si nici macar strictul necesar, nu ma refer la altceva. Asta se intampla in Romania in momentul actual, preturile sunt mai mari ca in Germania, Franta, Italia, Olanda dar suntem plãtiti cu 400-500 de euro pai atunci undeva este o problema si clar majoritatea vor alege sa paraseasca aceastã tara nesimtita.

| AnonymousCadrar a răspuns (pentru RAY):

Este posibil si asta sau poate nu, as cauta alte modalitati de a imi face viața mai usoara. Noi suntem cei care dorim sa rãmânem la acest stadiu si noi prosti pentru ca acceptam dar ar trebui in general sa cãutam solutii mai bune sau macar sa incercãm, ca viața trece pe langa noi si ajungem ca pensionarii din ziua de azi aruncati la gunoi ca nu-si permit niste medicamente dupa 30-40 ani de mers la job.

| RAY a răspuns (pentru AnonymousCadrar):

Total de acord, vezi de un job în străinătate

8 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Cum îți permiți să fi parazit?
Pe banii lui mami și tati? Ai pensie de handicap?

| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

Are pensie de smecher laughing

| CleanHeart a răspuns:

Atât timp cât ești fericit este normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai depinde, daca le-ai cam facut pe toate e normal, daca nu, ai depresie, sau vreo afectiune ce iti da starea asta.