| throwawayaccount326732 a întrebat:

Este normal să nu simți iubire față de persoanele apropiate, sau față de oameni în general?
Pur și simplu nu consider că îmi "iubesc" familia în sine. Nu vreau să li se întâmple nimic rău, bineînțeles, și nu le-aș face rău niciodată, dar pur și simplu nu am niciun fel de sentimente față de ei. Nici nu-i urăsc.
Nici măcar nu știu cum am reușit să-mi fac prieteni la facultate. Râdem, ieșim împreună, ne trimitem mesaje etc etc, dar pana la urma, dacă ar fi să moară mâine sau ceva de genul ăsta, cel mai probabil nu i-aș plânge.
Sunt cumva un psihopat? Ar trebui să-mi rezerv o cameră la cel mai apropiat spital de nebuni în viitorul apropiat? (scuzati categoria, nu am stiut ce altceva sa aleg)

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Esti indiferent atat. Nici lor nu le.ar pasa de tine. 1 - 2 zile curge apa din ochii lor dupa uita cine ai fost

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este normal să nu simți iubire față de persoanele apropiate, sau față de oameni în general? Nu este normal, în sensul normei, dar nu tot ce nu e normal, este neapărat rău sau negativ.
Sunt cumva un psihopat? Nu.
Ar trebui să-mi rezerv o cameră la cel mai apropiat spital de nebuni în viitorul apropiat? Nu.