| doarofatanormala99 a întrebat:

Este normal să simt energiile și intențiile oamenilor încă de la prima întâlnire?

De multe ori, am o intuiție puternică despre cineva, iar dacă simt că persoana respectivă îmi vrea răul, de obicei se dovedește că nu m-am înșelat. Mai mult decât atât, am observat un tipar ciudat: atunci când am o presimțire negativă despre cineva și acea persoană află despre planurile mele, de fiecare dată încep să am ghinion sau lucrurile pur și simplu nu îmi mai merg bine. Cei apropiați mie au simțit uneori același lucru despre aceleași persoane, însă când încerc să avertizez pe cineva, nimeni nu pare să mă asculte și sunt luată de multe ori în derâdere.

Oare chiar există această capacitate de a percepe energiile și intențiile oamenilor, sau este vorba doar de o coincidență? Intuiția este reală și poate influența într-adevăr cursul lucrurilor, sau există o explicație logică pentru ceea ce mi se întâmplă?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns:

Se numeste deductie avansata. Creierul tau practic cunoaste niste tipare dupa care se ghideaza cand se raporteaza la persoanele din jur. Si dupa ce creierul tau a pus toate piesele de puzzle cap la cap, iti apare senzatia de premonitie referilor la intentiile cuiva.

Acele piese de puzzle observabile sunt: anumite posturi ale corpului, anumite tonalitati ale vocii, anumite priviri in diferite directii, anumite mirosuri sau anumite cuvinte folosite, etc. Toate aceste detalii pe care le observi, sunt calculate rapid in creierul tau fara sa-ti dai seama, si imediat dupa, ai in minte si senzatia ca parca acest cineva urmeaza sa faca ceva ce tu stii din trecut ca au mai facut si altii.

Asa ceva o dezvolti in urma interactiunii cu o gama variata de personalitati in perioade lungi de timp sau daca esti mai sociabil de fel, intr-o perioada mai scurta. E ceva ce doar un om cu o inteligenta emotionala ridicata o poate avea.

| pufulescu a răspuns:

Da, este normal si mi se intampla si mie dar in privinta colegilor de munca, la partea feminina sunt oarecum blocat de atractia fizica care depaseste psihicul.
Nu baga in seama apropiatii, ci asculta-ti instinctul!

| 1onur a răspuns:

Eu doar atâta știu cu Adevărat! Dumnezeul și lisus Hristos în tot deauna va avea grijă de oamenii! chiar de vor fi în potriva lui!

Noi oamenii suntem cum suntem din păcate foarte păcate, găsim și vina de cele mai multe ori la oamenii nevinovați, iar apoi dă-m și vina pe Dumnezeu și Hristos dacă nu ne convine pre mult, ca să fim siguri că "noi" nu am făcut nimic greșit "nimănui" am venit pe lumea asta ca "noi" să facem regulile iar dacă cineva nu-i de acord cu noi, este în potriva noastră! oamenii...