| JohanaJoana a întrebat:

Este o problema mare diferența de varsta dintre un bărbat și o femeie?
Mă refer la bărbatul sa fie cu aproximativ 20de ani...

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde de natura relatiei.
Daca el are 40 iar ea 20, merge. Poate nu ar fi groaznic sa aiba si copii la varsta aia. Avantaj pe plan financiar, teoretic.
Daca el are 30 iar ea 10, nu e deloc ok laughing
Daca el are 50 iar ea 30, e ok daca vor doar romantism, dar ea isi cam rateaza ultima sansa de a avea o familie normala.
Peste varsta de 60 de ani, el va fi impotent si poate nu va trece de 72.
Daca diferenta este invers, ar fi putin penibil in cazul: ea 40, el 20. Barbatii sunt baieti la 20 de ani, n-au cum sa fie "stalpul familiei", fara un gram de autoritate.
Cand el ar avea 30 iar ea 50... S-ar cam stinge activitatea sexuala dintre ei.

| T0T a răspuns:

Problema poate fi doar în mintea voastră și a celorlalți.

| Lioana a răspuns:

Prea mare diferenta. Poate sa-ti fie tata daca el e mai varsta sau fiu daca e mai tanar decat femeia.

| gemeni6226 a răspuns:

Mie m-i s-a intimplat la 25 de ani sa-mi placa de seful care avea 45. Dar fiind insurat niciodata nu i-am dat de inteles acest lucru.Am avut insa o colega care era fara prejudecati si a avut un copil cu el.Bineinteles el nu a divortat, ea a devenit mama fara sa fie casatorita, dar cu timpul a luat-o unul de nevasta pe ea si nu a ramas singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este prea mult 20 de ani diferență

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparat! Dar poate fi! Mai ales pentru femeie!

Daca femeia e mai tanara, barbatul automat va deveni " un cuceritor " si va avea un prestigiu in fata tovarasilor sai si a societatii!
Daca insa femeia e mai invastra ( stii ce se zice, " gaina batrana si morcovul tanar fac zeama buna happy ), IN REALITATE femeia va fi considerata o nemerica ( profitoare de trup happy, si minte - minte tanara ) profitanta, c*rva, manipulatoare.

Daca barbatul e mai tanar, femeia mai batrana, toate rudele ii vor sari in cap femeii!
Daca femeia e mai tanara, barbatul mai batran va fi considerata AUTOMAT O OPORTUNISTA! O " pros*i*ua*a pe bani ", o nemernica profitoare, o c**va! Sau, o sedusa usor!
( poate fi vorba doar atunci cand vorbim de minore, sau vastra pana in 25 de ani!)

In plus, DIFERENTELE PE CARE CEI DOI PARTENERI LE RESIMPT, CONTEAZA CU ADEVARAT! NU PAREREA CELORLALTI! DACA SUNT ASUMATI, INDRAGOSTITI & MAJORI!

Bafta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inca ceva ( am intampinat personal aceasta problema - vezi intrebarile mele anterioare AICI - la categoria " Dragoste & sex "

https://www.tpu.ro/......si-nu-mai/

PoATE, te ajuta!

Bafta in luarea celei mai bune decizii pentru Tine!

| Alissia97 a răspuns:

Poate acum aratati bine, dar mai adauga inca 10 ani la varsta voastra.
Acum mai adauga inca 20, atunci va fi o problema, tu vei fi tanara si frumoasa iar iubitul tau va fi un mos.

| marilenazaficut a răspuns:

Vârsta este ceva relativ până la urmă. Exista varsta cronologica (cea din buletin) si vârsta biologica( care tine de stilul nostru de viață -Ronaldo la aproape 40 ani are varsta biologică de 20 ani asa cum exista tineri de 20 ani, care din cauza viciilor au varsta biologica de 40 ani). Dacă barbatul este căsătorit si poate are copii, trebuie sa renunti la el. Daca e burlac insa e vreun fustangiu si mai are si vicii nu ti-as recomanda sa fii cu el. Dacă e vreun barbat care nu are copii, realizat pe plan profesional si material, fără vicii si care isi dorește sa fie cu tine, nu trebuie sa dai cu piciorul ocaziei. Barbati de calitate, in zilele noaste, se gasesc greu. Nu pierzi nimic daca incerci. Unii oameni apar in viata noastră ca o binecuvântare, altii ca o lecție. Toate deciziile importante din viață trebuie sa le iei singur/ă, pentru ca numai tu stii ceea ce iti doresti cu adevarat, fără influența prietenilor, pentru ca aceștia nu ne doresc mereu binele. Am scris acest raspuns pentru ca si eu am fost intr-o situatie asemanatoare si am ales lozul câștigător. Succes!