anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o prostie daca se spune ca va fi apocalipsa in 2012?

13 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nimeni nu stie cand va fi.

| psiholoaga a răspuns:

Nu e o prostie daca se spune, e o prostie daca se credehappy Cred ca "apocalipsa" asta va fi altfel decat o asteapta oamenii.

| SweetCandy a răspuns:

Eu cred ca e o mare prostie... cate s-au tot spus si nu s-au adeverit, deci...stai calm/ahappy

| Bishop a răspuns:

Da, bullshit, big bullshit!

| Puiutz a răspuns:

Pur si simplu, fara doar si poate, indiscutabil, deloc negociabil : DA! laughing))
Acum serios. sunt teorii. multi oameni spun o groaza de chestii de genu`. da nu au nici o dovada rolling eyes laughing

| asya a răspuns:

Pai nu stiu cat de mare prostie e! Asa prezicea Nostradamus, dar de asemenea a prezis ca ar fi trebuit sa fie sf lumii in 2000! Am urmarit un documentar si am citit o carte despre prezicerile lui...si multe s-au adeverit! Sincer pe mine m-a pus pe ganduri! Nu sunt paranoica sau ceva de genu... dar ar fi foarte posibil! Nostradamus spune ca dupa putin timpce va fi ales un presedinte de culoare in America, vor incepe catastrofe cum ar fi criza mondiala...foamete,boli(cum ar fi gripele fara remediu)... vremea o v-a lua razna(adica ceva de genu ca anotimpurile se vor amesteca)... El nu spune ca lumea se va sfarsii dintr-o data, ci incet si sigur! In 2012 e prezis evenimentul de schimbare a polilor, adica inversare! Acum fiecare cu parerea lui! Insa daca vrei sa aflii mai multe ia-ti un documentar sau o cartedespre nostradamus! E treaba ta dupa daca tu crezi sau nu!:*

| florar a răspuns:

Da. ea poate fi chiar maine! Serios acum: nu ti se pare ca traim in plina apocalipsa?

| Chuck a răspuns:

E ca metodele contraceptive. 100% nu e dovedit, habar nu are nimeni. Sunt teorii.

In trecut, se credea ca pamantul e plat, ca un dreptunghi (2D).

Teoriile sunt teorii. Daca e, sa fim mandrii ca am apucat sa vedem ce altii nu au vazut cool. Bem ceva si ne simtim sfarsiti, gata de apus laughing. M-as auto-vota cu stupid, nu pot laughing

| funnymantm a răspuns:

Partial este o prostie. nu va fi nici un sfarsit al lumi dar se vor schimba niste lucruri. Cei care cunosc expresia Novus Ordo Seclorum stiu despre ce vorbesc.

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Dumnezeu a spus si el o va face si asta o va face cand nici nu ne va trecea prin minte la nimeni aceatsa chestii plus ca cine suntem noi sa zicem ca in 2012 bla bla... E clar ca toti o sa se gandeasca la acest an.happy

| Ioanna2012 a răspuns:

Poi...sti ce credula suntrolling on the floor

| yoko4steaua a răspuns:

La câte se spun în rest, asta ar fi printre cele mai inofensive prostii. ツツ

Întrebări similare