anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o vorba:"ai grija ce iti doresti ca ti s-ar putea indeplini". Voi ce va doriti cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

In primul sa rand sa fie sanatosi cei dragi.
Pentru mine, doresc sa reusesc de una singura o chestie ce mi-am propus-o, sa nu mai depind de banii tatalui meu si sa-l ajut, si pe sora mea la fel, sa nu treaca prin ce am trecut eu.

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Sa fiu sanatos, sa am o familie linistita si plina de armonie si dragoste. Restul sunt detalii

lolita
| lolita a răspuns:

Eu de mica mi-am dorit sa ma duc la petreceri sa ma distrez, sa-mi permit sa fac tot ce imi doresc. mi s-a indeplinit dorinta dar am omis sa mentionez ca totul sa se intample in Romania. laughing

| FearNoEvil a răspuns:

Nu spun ca dupa aia nu mi se mai indeplineste.winking big grin

| madonica a răspuns:

Mie una nu mi s-a indeplinit in totalitate, oricum omul cat traieste isi doreste mult mai mult in viata asa ca nu vom fi niciodata multumiti. Iar daca ni s-a implinit nu vom fi recunoscatori, ci venim cu scuza ca asa ne este scris sa avem ce ne dorim dar mai este o vorba:de ceea ce te feresti de aia nu scapi: acu esti sus, acu esti jos.OM SA FII
Multumesc lui D-zeu am o familie unita si tot ce imi doresc este sa fim asa ca si in prezent si mul; ta sanatate caci e mai buna decat toate

| endofstory a răspuns:

Un MacBookPro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa lucrez la,, Ursus"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fiu sanatos...eu si restul lumiihappysi sa imi duc planurile pe care le am, pana la capat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa il ajut pe Ombladon sa consume berea rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un soț înțelegător și un copil.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Anda. Este foarte adevarata zicala, iti recomand sa citesti "The Secret" de Rhonda Bryne. Multi, avem foarte multe de invatat... Succes!