Intodeauna mi-a fost frica de bani si femei si numai de asta am parte, cineva sa ma scape
Da.Mereu cand iti doresti sa nu te intalnesti cu o persoana o vezi cum apare ca o boare dupa colt, de iti vine sa treci prin zid ca in Tom si Jerry numai sa nu o vezi
Ei, nu cred ca, daca mi-e frica sa nu-mi iasa pe o poteca din padure lupul in cale, el imi si iese.Cred ca este vorba, mai degraba, despre efectul psihologic al credintei subconstientului ca ceva urmeaza sa se intample. Poate fi vorba despre o intuitie a instinctului sau despre o teama irationala ce se poate transforma in obsesie.Sau,si mai plauzibil. poate fi vorba despre puterea gandului:teama noastra chiar provoaca aparitia faptului de care ne este teama! Oricum, trebuie sa se fi petrecut multe coincidente ca sa se iveasca zicala asta!
De multe ori aşa e.Cu cât de temem mai mult de ceva, cu atât ne apropiem de acel ceva.
Să îţi dau şi un exemplu. Luni înainte de ora de mate...am zis în pauză că mi-e frică să nu ne dea test pentru că o să iau 3 cu siguranţă. Şi chiar am dat testşi o să iau 3 pentru că nu am făcut nimic.
Este adevarat, mie asa mi-se intampla de ce imi este frica nu scap, de aceea incerc sa gandesc pozitiv, chiar daca uneori nu reusesc sa fiu optimista.Pesimismul este ca un magnet care atrage necazurile, parerea mea.
Da asa este. Avand o obsesie, te programezi singur pentru a intra in beleaua de care ti-e frica.
Mi s-a intamplat de multe ori... dar daca ai sta sa te gandesti ca " aa, mi-e frica de nu stiu ce ", "sigur mi se va intampla" atunci chiar asa este. ar trebui sa lasam viata sa fie asa cum o lasa dumnezeu... el stie mai bine ce trebuie sa se intample
Da este adevarat, daca iti e frica sa infrunti lucrul de care te sperii, mereu te va urmarii teama.
Dha
Mi'a fost frica sa n'ajung ca ele, j' peste 1 an sunt mai ceva ca ele
Dar acum totul este pierdut sau cajtigat{nu stiu' sigur} sper sa ma aleg cu o adolescenta frumos datorita lor, chiar daca nu e bine ce fac