Cred ca putea fi scurtata foarte mult povestea...
Dar ca raspuns, STRICT dintre cele doua variante, probabil caut mai multe detalii.
Eu încerc sa induc atmosfera și tu...rușine
Uuu
În următoarea carte ii afli un nume și aia te duce la alta unde ii afli și prenumele și tot asa pana ai adresa completa (poate dai de turc ) și afli ca cel care a lăsat mesaj e un bătrânel care a crezut că-și găsește nevasta plecata.
Dau de el, îmi iau dosar penal zâmbesc împlinita
Exist in Ro moși care sa citească și să nu stea in bar?
Îl felicit pe moș cu o sticla de vin
Cred ca mi-ar starni curiozitatea si as cauta cartea respectiva sa vad urmatorul indiciu.
Aflu sursa citatului. Daca tot s-a chinuit omul sa faca asta vreau sa aflu unde se ajunge
Primul lucru pe care îl faci în continuare e să te întrebi cât de mult i-o fi plăcut lui cartea, ca să poți compara cu cât ți-a plăcut ție, pentru a vedea dacă se îndeplinește condiția din bilet.
Și, în timp ce adormi cu capul pe carte, te gândești că, probabil e un tip mișto, păcat că nu-l prea duce mintea și a lăsat o condiție atât de ambiguă și fără continuare...
Sorry...
Am dat o scurta oaresce continuare mai sus în răspuns
Dap... un bătrânel care își caută nevasta cu speranța să n-o găsească.
Era necopt, neexperimentat, în vremea tinereții...a doua
Caut citatul pe google, la biblioteca sau la un prieten, ca sa aflu cartea si in functie de felul cartii imi dau seama ce fel de om e. apoi voi decide daca il caut sau nu. poate fi oare si o capcana aceasta situatie?
Cine știe...ma zis mai sus o ipoteza despre cum s-ar termina.
Da' ce are? Stai la piscina, citești.