Se poate spune si asa. Pur si simplu prin comparatie, americanii au ajuns la concluzia ca Trump a facut mai multe lucruri bune decat Bideu si prin urmare l-au considerat un presedinte mai capabil. Acum sincer este destul de irelevant sa ne intereseze presedintii altor tari cand noi suntem in rahat pana la gat cu ai nostri.
Ti se pare ca ultimii 4 *( Ilici Moscovel, Basel Marinel, Constantinescu & Hot Janis ) au fost puși pe bune de romani? Sau ca toate legislativele *( Parlament ) de după 90 " au făcut CEVA UTIL în interesul României și al romanilor?
Cauta pe YOUTUBE declarația lui Ariel Sharon *( prim Ministru Israel ) din 2007! " Am cumpărat România, Polonia și încă 2 tari de prin Europa...
)! De atunci suntem VANDUTI și le umplem zilnic buzunarele!
Ia vezi tu ce actionariat au : OMV, Lidl, KoaieFland &&& alte firme germane sau austriece? Majoritar evreiesc dragule!
Când *( DACA ) îți faci rata pe 25 -30 ani la o casa lor le bagi dobânzile în buzunar!
Marii dezvoltatori imobiliari & firme de construcții... surpriza! Ia vezi CINE le deține și conduce...
Pușcărie tip Coreea de Nord!
Singura diferența ca suntem în mUE!
Asta a ajuns România!
Ce zic si ce zici tu...
Ziceai de pooliticienii din România parca..." Acum sincer este destul de irelevant sa ne intereseze presedintii altor tari cand noi suntem in rahat pana la gat cu ai nostri.
Eu referitor la ei am vorbit
Ziceam de presedintele Americii in ideea ca pe foarte multi romani ii intereseaza mai mult de alegerile din America decat cele din Romania (care ne privesc in mod direct).