în fața știți voi cui. Citește în Biblie ce a pățit Moshe când a vrut să vadă fața știm noi cui. I-a arătat curul. Nu zic să te iubești pe tine însuți, că ți-aș cere prea mult. Dar măcar să te respecți tu pe tine însuți, cum ar fi să fie?
Eu cand am avut de luat bani de la un patron din asta mai sanky, i-am dat mesaj "sa il intreb" frumos, iar el m-a sunat si mi-a spus exact cat trebuie sa-mi dea, i-am mai dat apoi un al doilea mesaj de reamintire, si m-a scos la o cafea, unde m-a si platit.
Aveam pregatite hartiile sa-l reclam, daca facea nasoale. Dar el cred ca stia ca sunt pregatit sa-l ard, ca a fost foarte amabil.
Poti proceda si tu la fel, intreaba initial daca ai de luat bani, iar daca spune ca nu, sau spune o suma sub asteptarile tale, trimite-i calculele tale. Vezi cum decurge discutia.
Poti sa il reclami si fara sa-l ameninti cu asta, important este insa sa il intrebi inainte daca intentioneaza sa te plateasca.
Pai matusa-ta cred ca a calculat gresit. Zi-i sa calculeze din nou, sumele BRUTE. Pentru ca tie o sa iti achite sumele astea LA NEGRU. Deci +45% peste ce a calculat matusa...
Nu stiu despre ce anume este vorba, dar eu zic sa iti vezi de treaba, nu te mai agita, o sa faci riduri, sau cine stie poate si altele mai naspa.