| Parakeets a întrebat:

Este ok dacă i-aș da mesaj acelei șefe de la TM și i-aș pune tot lista pe care a calculat-o mătușică-mea cu banii pe care ar fi trebuit să-i iau, iar în final îi spun că-mi vreau banii sau îi fac plângerea?

Ar fi ok mesajul sau trebuie sunată?

Și dacă am decis asta din impuls, după toată trădarea prietenilor falși, ar mai fi ok, ar fi asta justiție/dreptate sau doar răzbunare și vărsare de nervi?
Că de fapt nici nu prea-mi mai pasă de bani, vreau doar să-mi demonstrez mie că pot fi și a dracului și de temut și nu mă las călcată în picioare. Însă nu știu cum va fi văzută iar fapta asta în fața știți voi cui. Nu-i mai specific numele, deoarece am observat că-l urâți maxim.

Credeți că în final va fi doar o răzbunare cruntă și voi avea tot eu mai mult de suferit pe viitor?

Iar tipa aia bănuiesc că în final mă va urâ și ea și colegele mele din acea grădiniță, nu?
Ideea este că eu vreau să-i fac rău doar șefei, nu și colegelor mele.
Iar faptul că și acele persoane mă vor urî, mă gândesc că asta mi-ar da o karmă negativă, în viitor, right?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

în fața știți voi cui. Citește în Biblie ce a pățit Moshe când a vrut să vadă fața știm noi cui. I-a arătat curul. Nu zic să te iubești pe tine însuți, că ți-aș cere prea mult. Dar măcar să te respecți tu pe tine însuți, cum ar fi să fie?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu cand am avut de luat bani de la un patron din asta mai sanky, i-am dat mesaj "sa il intreb" frumos, iar el m-a sunat si mi-a spus exact cat trebuie sa-mi dea, i-am mai dat apoi un al doilea mesaj de reamintire, si m-a scos la o cafea, unde m-a si platit.
Aveam pregatite hartiile sa-l reclam, daca facea nasoale. Dar el cred ca stia ca sunt pregatit sa-l ard, ca a fost foarte amabil.
Poti proceda si tu la fel, intreaba initial daca ai de luat bani, iar daca spune ca nu, sau spune o suma sub asteptarile tale, trimite-i calculele tale. Vezi cum decurge discutia.
Poti sa il reclami si fara sa-l ameninti cu asta, important este insa sa il intrebi inainte daca intentioneaza sa te plateasca.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai matusa-ta cred ca a calculat gresit. Zi-i sa calculeze din nou, sumele BRUTE. Pentru ca tie o sa iti achite sumele astea LA NEGRU. Deci +45% peste ce a calculat matusa...

| relian a răspuns:

Nu stiu despre ce anume este vorba, dar eu zic sa iti vezi de treaba, nu te mai agita, o sa faci riduri, sau cine stie poate si altele mai naspa.