Asta e ceva ce trebuie sa fie ok sau nu? O face cineva așa doar din plictiseala?
Buna.Da, este ok sa fii tu, daca asa simti, ca doar nu ceilalti traiesc zilnic cu alegerile tale in privinta vietii si orientarii sexuale, ci tu.Deci alege intelept.
Nu! Părerea mea este că,nu!
,te poți schimba dacă vrei,si nu îți place cum te simți.
Dar de obicei chestiile astea apăr din copilărie,dacă in copilărie obisnuiai să faci activități de fete sau sa te îmbraci ca o fata,sau sa fi personajul feminin din diferite joculete, sau daca părinții tăi să își doreasca o fata in locul unui băiețel, etc, atunci este mai mult ca posibil când va crește să aibă o chemare de la universul din interiorul tau de la Andrei la Andreea si mai târziu sa evolueze si să se accentueze, dacă îți place atunci vei rămâne așa,si o sa se accentueze, dar dacă nu îți place te vei simți ciudat si o sa vrei sa te schimbi, dar, va fi greu, este ca si cum te simți ca te schimbi din fata in băiat, dar DOAR DIN CAUZA copilăriei, nu de altceva.Trebuie să îți dai seama că si genul tău de ( băiat/fata) e misto, si trebuie sa il descoperi mai bine, eu cred ca a fi fata sau a fi băiat au ambele un farmec.
Unii și-au dat seama de asta si au invins aceaste simptome, alții nu au reușit și sa accentuat treaba asta si dupa a apărut numele de " transexuali"
Cred că eu nu m-aș schimb doar pentru niste partide de sex imaginare din capul meu!