| 1onur a întrebat:

Este onlyFans o meserie? Se poate numi loc de "muncă" așa ceva? Există un documentar! bazat pe fapte reale! și Adevărate! După ce am terminat de văzut documentarul bazat pe faptele reale și Adevărate.

Cele mai multe femei și fete au spus ca au fost înșelate, manipulate mințite victimele unor abuzuri din partea celor din industria de recrutare de onlyfans au spus că și-au pierdut multe dintre ele sănătate și toată intimitatea personală din cauza lor! Fiindcă le-au exploatat corpurile fără ca ele să-și dorescă! Și au publicat imagini cu ele fără acordul lor după ce au renunțat la onlyFans.

Multe din ele au ieșit cu probleme grave de sănătate și nu au mai putut să-și întemeieze o familie niciodată spunea o femeie ce era victima lor abuzată de ei, și că îi pare rău acum de ce a făcut și a ales la acea vârstă sa facă!

Nui mai bine să-l închidă de tot?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Foarte multe platforme sunt dăunătoare copiilor, tiktok, Instagram prin conținutul pe care îl dau și unor copii care nu au împlinit nici 15 ani! Dar ei vad ca au multe aprecieri persoanele care se postează cum se postează și normal ca vor când se fac mari sa devina influenceri și vloggeri sau pe OnlyFans! De la o anumita vârstă ar trebui sa aibă voie oamenii sa aibă conturi pe rețele de socializare, dacă este copil îl influențează negativ

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Este o meserie, cu toate că mulți nu o consideră pentru că acele femei se vând ieftin pentru bani. Dacă ești descurcăreț, poți face bani și fără să ajungi la așa ceva. Din păcate, cam cu asta se aleg ele după câțiva ani de muncă în acest domeniu.

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Eu spun doar Adevărul și realitatea ce am văzut în acel documentar! Multe dintre femei și fete au spus că ce se întâmplă în industria de onlyFans se întâmplă același lucru și în filme pentru adulți! Doar ca este cumva mascată treaba și sunt mai ușor de păcălite femeile și le promite mulți banii și chestii scumpe Vacanțe...

Spunea o femeia că după ce na mai vrut să facă o șantajau, și îi abuzau viața ei privată cu tot ce făcuse atunci când era în industria lor, și multe dintre ele au ajuns să consume drogurile să-și pună capăt! Ce am văzut în documentarul ăla ma nenorocit! Doar ca m-am uitat la el.

Deci se face traficul de femei cu contractele legale asta este onlyFans!

Păi da dar femeia a spus că se numește "loc de muncă" adică nu este. Și este o capcană! Bine organizată! Asa spunea acea femeie! Ca să poată racola cât mai multe femei și fete! Cu dreptul la semnătura lor le exploatau abuzau șantajau și le făcea sănătate praf cu drogurile și alcoolul!

| doctorandus a răspuns:

Industrii similare: jocurile de noroc, alcoolul, tutunul. Dupa cum au constatat americanii in perioada prohibitiei, e mai mare problema sa le interzici decat sa le permiti.

| 1onur explică (pentru doctorandus):

Păi ar trebui să facă fix opusul să-le închidă definitv ei prin astfel de companii susține traficul de femei și fete iar apoi după ce au dat semnătura lor, ajung să facă obligate și mai multe decât le spune în contractele care le-au semnat.

M-am uitat la Youtube Am găsit cel puțin încă 5 documentare bazate pe fapte reale și Adevărate, și astea erau mult mai grave! Decât acel film! tot documentar bazat pe faptele reale și Adevărate. Spuneau mai multe femei că la începutul nu la făceau nimic dar după o lună 2 luni de zile începeau să-le oblige să stea și mia mult să-le facă loc traficul de vizualizări și mai mare, pe unele din ele au recunoscut cum le-au distrus sănătatea definitv au ajunsa să consume drogurile și alcoolul abuziv le-au nenorocit pe milioane de femei onlyFans le-au exploatat abuziv, multe dintre ele nu aveau famili iar ei au profitat de asta și lau agresat fizic de mai multe ori.

Apoi m-am dus pe google am căutat mai amănunțit era jale de tot ce a ieși pe google! Era peste 20 de cazuri reale! și Adevărate! de la femei care și-au loat viața chiar din cauza la onlyFans le-au nenorocit viața! anual se estimează undeva pe la câteva zeci de mi de femei și fete ajuns să-și pună capăt din cauza la onlyFans fiindcă le-au exploatat abuziv!

Dece? ar fi o problemă să-le interzică, când mai bine lear face! Așa nu vor mai ajunge să-și bată joc de ele nimeni și nu le va mai abuza nimeni în niciun fel și se vor duce la muncă reală și Adevărată nu vor mai ajunge exploatate și vor munci ca toți oamenii normal, bine înțeles depinde și de ele dacă își doresc o asemenea viață de adulți asumați și responsabili, nu le forțează nimeni.