Deschid ochii, ca, la ora aia, orice om normal doarme, nu face vizite si, cu atat mai putin, ridica pretentii la mic dejun. Frate! Ce ora si-au gasit si aia!
E o ghicitoare de pe facebook, toti cei care nu am dat raspunsul corect, ne-am pus la avatar o girafa. Nu stiati ca despre asta era vorba, nu?
La cat deschid eu Facebook-ul, puteau sa fie si o mie de ghicitori. Nu ca le-as citi.
Si v-ati dat seama din prima, e ceva, zic eu.
Ala era un fenomen destul de extins, asa ca toti eram curiosi de ce isi pun toti girafe la avatar, ala era si raspunsul.
E pura logica, in fond. Probabil, ghicitoarea circula pe paginile copiilor care, prin definitie, stau mai prost cu logica. Cum eu am depasit varsta aia cu vreo 40 de ani...
Nu e de pe paginile alea, surprinzator probabil.
Nu mai sunt chiar un copil de 13 si tot nu m-am prins, la fel se poate spune si despre altii mai mari.
Usa bineinteles, apoi celelalte bunatati ce se servesc la micul dejun.
Esti sofer, pe strada se afla o batrana si un copil, ce calci mai intai?
Acceleratia?
Ooooo esti cam sadic. Bine, accelareratia dar nu la maxim. Ca faci praf si baba si copil
Frana
Corect dar in ziua de azi, se incurca frana cu acceleratia, ai vazut doar la tv cum omoara si copil si baba chiar pe trecerea de pietoni.