anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este pana la urma adevarata chestia " barbatii sunt platiti mai bine ca femeile "? Nu inteleg altfel cum intr-un cuplu mai mereu el e cel cu bani. El are masina, el plateste mai la toate iesirile sau o vacanta undeva. El face mai multe cadouri, gen flori haine etc. Cu cati am vorbit eu pana acum ( baieti / barbati ) majoritatea primeau cadouri doar de ziua lor sau de craciun, nu e ca la femei care au impresia ca nu iti mai pasa de ele daca nu le faci un cadou la fiecare 1/2 saptamani. CE sa mai zic de barbatii 40+ de ani, care au si case.

Deci care e faza? Cum de barbatii au mai multi bani? Ce fac femeile cu banii?

31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ubox7007):

Interesant videoul. am mai vazut multe de genul, adica despre prostia si ipocrizia feminismului dar pe asta nu l-am mai vazut. explica multe. si mai e si faza de mai sus cum a spus o fata, ele isi cumpara haine si alte chestii mai mereu. eu daca imi cumpar haine la jumate de an e ceva. in rest pun multi bani de o parte. haios ca baietii sunt considerati imaturi in ziua de azi dar daca stam sa ne uitam bine, la orice facem in general chiar si la cum organizam banii e de fapt invers laughing